Din cauza acestei fotografii s-a ajuns la bătaia de la Cochirleanca

Fotografia de mai sus pare să fie vinovată de scandalul/bătaia dintre primarul și viceprimarul de la Cochirleanca, ambii aleși în 2016 pe listele PNL.

Domnul din cerculețul galben e Stancu Nicolae, primarul PNL din Cochirleanca, apărând alături de echipa de campanie a PSD ajunsă în comună.

Poza a ajuns și la sediul PNL, unde „a fost picătura care a umplut paharul”, conform surselor buzoienii.ro.

Șefii PNL Buzău s-au supărat pe primar și au anunțat în partid că vicele Marius Putinică a fost promovat candidat PNL la Primăria Cochirleanca.

Lucrul acesta l-a înfuriat pe primarul Stancu, atunci când a aflat că va avea un contracandidat puternic în persoana vicelui – care l-a lăsat și fără postura de candidat PNL.

„Eram în birou doar eu cu el. După o discuție mai aprinsă legată de candidatura mea, am dat să ies din cameră. Atunci s-a năpustit asupra mea. Avea o ceașcă în mână, cu ea m-a lovit pe la spate. Am căzut și s-a suit cu picioarele pe mine. După vreo 30 de secunde am reușit să ies din birou, când au putut interveni și ceilalți angajați din primărie” – a povestit după incident Marius Putinică, viceprimarul din Cochirleanca

Putinică, după ce a ajuns la UPU

Primarul, nici în căruță, nici în teleguță

O altă vorbă românească potrivită pentru situația de acum a primarului ar fi „a căzut cu fundul între două luntri”. Pentru că, după incidentul violent în care a fost implicat, probabil că nici PSD nu îl va accepta pentru candidatură. Un zvon care circulă prin comună e că pesediștii din organizația Cochirleanca vor face scandal și chiar vor demisiona dacă șefii PSD de la Buzău vor miza pe Stancu.

Dar, până în aprilie – când se vor bate în cuie candidaturile – efectele incidentului se vor mai estompa și nu sunt excluse surprizele.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.