Din cauza Drăgăicii, talciocul s-a mutat pe strada Hangarului. Riveranii sunt revoltați. Iată ce nebunie a fost azi pe stradă (video)

Târgul Drăgăicii a blocat pentru aproape o lună organizarea talciocului în spațiul tradițional.

În aceste condiții, micii comercianți s-au mutat la câteva zeci de metri distanță, de-a lungul străzii Hangarului, cea care duce la unitatea militară de Operațiuni Speciale.

Acest lucru nu convine riveranilor și, în mod special, celor de la Universitatea Bioterra. În plus, după terminarea talciocului improvizat, în urmă rămâne o mizerie de nedescris. 

„De aproape 2 saptămâni, strada Hangarului este ocupata abuziv, fara acces pietonal la singurul centru Universitar. În zilele de duminica accesul se poate face doar cu echipajele de politie, iar mizeria lasata este de nedescris. Anuntam pe aceasta cale pe domnul primar Toma ca si noi platim impozite si taxe atat ca persoane fizice cat si juridice si dorim sa ne desfasuram activitatea in regim normal. Rugam atat primaria Buzau cat si IPJ – local sa gaseasca solutii cu toti vanzatorii ambulanti intr-un oras care se doreste a fi civilizat”.

Despre modul în care a arătat astăzi strada puteți urmări și din clipul video de mai jos. Accesul auto s-a putut face doar în urma mașinii de poliție.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.