Din cauza războiului acești oameni au rămas fără serviciu

150 de buzoieni sunt, foarte probabil, românii cei mai afectați de război.

Din cauza războiului, au rămas fără loc de muncă!

Fabrica buzoiană Heurtey, din curtea Beta (Zona Industrială), se va închide din pricina anulării comenzilor din zona Rusia – Ucraina.

Ei sunt o parte din cei 150 de buzoieni care vor fi disponibilizați de fabrica buzoiană. În această fotografie erau bucuroși, finalizau proiectul Karachaganak (granița Rusiei cu Kazahstan) unde sunt câmpuri uriașe de gaze

„E o lovitură pentru noi. Nu ne așteptam la așa ceva. Urma să începem un nou proiect mare, proiectul Slaviansk. Așteptam să ne vină tabla ca să ne apucăm de treabă. Am fost anunțați că toate contractele au fost anulate. Fără comenzi am fost anunțat că fabrica se va închide, deja suntem acasă. Vom reveni în decembrie ca să împachetăm și să facem curat”, ne-au declarat surse din fabrica buzoiană.

Francezii de la Heurtey au deschis fabrica de la Buzău în urmă cu mai bine de 15 ani când au închiriat spațiile de producție de la Beta. Au strâns rapid personal după ce au oferit cele mai bune salarii de pe piața construcțiilor metalice de la Buzău.

Patronatul francez va oferi angajaților, bilă albă, patru salarii compensatorii pentru a-i ajuta să iasă din iarnă.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Din cauza războiului acești oameni au rămas fără serviciu

 • Pai sa i ajute statul român asa cum ii ajuta pe ucrainieni.. Cu loc de munca, bani de chirie(ratele la casa ptr români) si bani se transport la munca…

  Răspunde
 • Trăim în cel mai josnic stat. Ajută pe alții, dar pe conaționali, nu! Din contra, îi împiedică sa evolueze!!!

  Răspunde
 • Poate dl Zelenski sa-i ajute ca tot primeste fonduri de peste tot

  Răspunde
 • Ce ți-e și cu deontologia asta! Firmele românești, alea care mai sunt, n-aveau voie să facă afaceri în zona Rusiei, că rușii e răi, dar firmele franțuzești n-au avut nicio greață! Bașca au băgat euroi în visteria Rusiei cu mână de lucru românească. Deci, cine a făcut Rusia mare?

  Răspunde
 • Pana acum maxim 10 ani era mare tevatura cu sa ”gandim diferit”. Azi, daca o faci, esti un paria, un infractor, un nescolit (revolutiile colorate, covid, razboi)… depinde de interesele retoricii aferente. Practic, francezii luau comenzi din Rusia pe care le satisfaceau cu mana de lucru si energie (sper ca si statul roman a subventionat de-a lungul anilor, macar sa fie treaba serioasa pana la capat!) ieftine din Buzau/Ro iar apoi si-au impus singuri sanctiuni care functioneaza taman invers.
  E iarna, e inflatie istorica, e somaj, e indatorare iar Ro nu e Hu, sa-si apere interesele si cetatenii. As recomanda pastrarea lacrimilor pentru atunci cand nu va fi apa potabila, chiar si la pretul Companiei.

  Răspunde
 • Toma mai bine facea parc industrial, atragea investitori, ajuta fimele existente sa se dezvolte , in loc sa faca benzi pe mijlocul unirii , statii incarcare electrice, Parc and ride , lacul morilor, si alte chestii, toate inutile si care vor consuma bani, nu vor genera nimic !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.