Din ce comune sunt cei doi. Vor candida în iunie la primărie

După Carmen Ichim, C-tin Ionescu și cei doi consilieri locali de la Nehoiu, PRO România Buzău a anunțat două noi achiziții.

E vorba de doi tineri – cunoscuți în comunitățile din Siriu și la Poșta Câlnău.

Doru Muzgoci, coordonatorul PRO România pe Valea Buzăului, a anunțat într-o emisiune tv că viceprimarul din Siriu, Dragoș Voicu, a demisionat din PSD pentru Pro România.

Muzgoci: „Dragoș Voicu este un tânăr inginer silvic. Este la al doilea mandat de viceprimar. Va urma primul ca primar”

Ieri, Felix Rache l-a anunțat la Pro România și pe fostul viceprimar din Poșta Câlnău, Cosmin Lazăr.

Cosmin Lazăr a fost și vicepreședinte la Tineretul Social democrat

„A fost cel mai tânăr viceprimar din țară la momentul respectiv. E un tânăr de viitor din Poșta Câlnău, care vrea să facă o altfel de politică pentru români. Cu astfel de oameni, profesioniști, integri și serioși va veni PRO România în fața alegătorilor din toate localitățile județului la alegerile locale”, a anunțat Felix Rache.

Liderul Pro România Buzău susține că în zilele următoare va mai anunța trecerea de la PSD „a unui lider local plus alți viceprimari”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Din ce comune sunt cei doi. Vor candida în iunie la primărie

 • Nu sunt primii şi cu siguranţă nu vor fi nici ultimii ,,dezertori” din PSD.
  Vor mai urma şi alţii, pe măsură ce oamenii se conving de iminenţa prăbuşirii acestui partid, mai slăbit ca niciodată.
  PRO ROMÂNIA pare, aşadar, ,,pământul făgăduinţei” pentru refugiaţii din PSD.
  Am văzut-o pe Ichim, l-am văzut pe Ionescu, îi vedem pe unii consilieri, vici, chiar şi primari…
  Dar ce-ar fi să-l vedem şi pe Neagu aterizând în ograda lui Rache de la Pro România, mâine-poimâine, dacă va pierde CJ-ul în faţa lui Ichim, nemaigăsindu-şi niciun rost în PSD ? Sau chiar pe Toma (care e total atipic PSD-ului) ? Cam orice e posibil, viitorul e plin de surprize…

 • Ne bucuram ca veti avea candidati in fiecare comuna, dar sa fie desemnati cei cu sanse reale ca sa scapam de PSD. De exemplu la Berca sa nu faceti gresala sa mergeti cu actualul primar Dobrita sau cu domnu Vant. Cel mai bun candidat este doamna Simona Dobrita. A demonstrat-o in 2016 cand a reusit sa-l scoata primar pe fostul sot si poate sa o faca si acum in numele sau propriu. Este ambitioasa, puternica, cunoscuta de cetateni si are calitati de bun gospodar. Forta doamna Simona!

 • Nea Rache nu ti-am spus sa te lasi de meseria de”samsar” politic. Nu ii mai amagi pe”tinerei” cu promisiuni desarte. Sunt destule posturi tv politice care te asteapta. “Politichia” este meserie grea si are aceeasi vechime cu cea mai veche meserie din lume.

 • Să mori de râs, nu alta! Scremerea de a scăpa de PSD, că e învechit, acreditează concomitent ideea că PNL e nou, ne corupt și competent ca ministrul „grindă” Ion Ștefan. Realitatea e că dirijorii din umbră au lăsat pe scenă 2 forțe vechi la fel de corupte, populate de mulți incompetenți, agramați și acefali. La care serviciile au mai adăugat câteva grupuscule populate cu noul om nou lacom, bezmetic, ateu și apatrid. Generalul S.Predoiu de la SIE a făcut poanta Pro Neo Mafia, Generalul V.Ardelean de la 2 și 15 a făcut Plus Cioloș, Generalul Fl. Coldea de peste tot a făcut USR(Uniunea Sabotați România), Petrov a făcut Partidul Mișculația Po-pulară. Poftiți de alegeți, aburiților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.