Din cea mai PROASTĂ va ajunge cea mai BUNĂ din Buzău!

„Priviți, domnule reporter, e tare ca betonul!”, a spus muncitorul de la Strabag, după care a izbit lopata cu forță în pământ.

„Vedeți cât de tare e ?”, a concluzionat apoi muncitorul. „Au făcut unii caragață că s-au întrerupt lucrările, dar acum strada Transilvaniei e cea mai bună din oraș, singura cu o așa fundație. S-a întârziat o lună, dar s-a făcut o lucrare care va rezista 50-100 de ani!”.

După ce s-a rezolvat problema fundației (când au săpat la un metru, muncitorii au dat peste pungi cu noroi), s-a purces la asfaltarea străzii Transilvaniei. Și aici va fi o premieră pentru orașul Buzău: se toarnă trei straturi de asfalt!

Încă o veste bună: peste câteva zile (când se vor turna primele două straturi de asfalt și se vor ridica gurile de canal) se va deschide traficului jumătatea la care s-a lucrat. Apoi, se va trece la excavarea celeilalte jumătăți.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Din cea mai PROASTĂ va ajunge cea mai BUNĂ din Buzău!

  • Muncitorul are facultate în construcții sau structuri de rezistență? Cum știe el că va dăinui 50-100 de ani doar bătând cu lopata?

    Așa și eu lucrez în construcții și îmi pot da cu părerea în toate părțile și să apar la ziar. Important e ce zice inginerul, proiectantul și cei ce fac recepția.

  • Poate si covorul asfaltic il vor face din piatra concasata (granit ) si nu din balast ! Un covor asfaltic de calitate cu piatra concasasta se face ,dar fiind de 7-8 ori mai scumpa se baga balast .Si apoi se intreaba toti de ce asfaltul se strica dupa cateva luni

  • Nu mai fiți rai. Omul lucrează la o firma respectabilă. Era o lopată cu durimetru inclus în coadă și cu transmisie Bluetooth. Mă mir că nu a specificat parametrii tehnici în discuția cu reporterul. Probabil nu avea telefonul la dumnealui să citească rezultatul măsurătorii. Când va avea timp cu altă ocazie, sunt sigur că va demonstra științific faptul incontestabil că betonul era contraindicat în această aplicație. Respect!

  • Nu știe ce zice. Ce lucrătura a făcut Neagu spre Potoceni tine o mie de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.