Din ciclul ai parcat ca un bou. Duba ocupă trotuarul , dar obturează și vizibilitatea în intersecție. Iată unde se întâmplă

Această dubă a parcat cum nu se poate mai prost, încălcând mai multe reguli de circulație.

În primul rând, așa cum se poate observa din fotografiile trimise de un cititor în urmă cu câteva minute, a ocupat integral trotuarul, iar pietonii sunt nevoiți să circule pe carosabil.

Duba este parcată în cartierul Micro XIV, la intersecția Aleii Școlilor, cea care trece prin fața LPS și Școlii nr. 12, cu Aleea Prieteniei, cea care duce la capătul liniei de maxi taxi.


În al doilea rând, duba obturează vizibilitatea șoferilor care vin dinspre școală și vor să vireze fie înspre Bd. Stadionului, fie înspre cartier.

Aceștia sunt nevoiți, pentru a se asigura, să iasă cu botul mașinii pe Aleea Prieteniei, riscând să fie acroșați de cei de pe drumul principal.

Pentru proprietarul dubei, indicație ar fi să-și mute rapid mașina, înainte de apariția vreunui echipaj al poliției rutiere.

Citește și articolul: Iată ce s-a decis la vot în privința accesului mașinilor în parcul Crâng

Practica ocupării trotuarului, fie cu pepeni, fie cu alte mașini, de către proprietarul magazinului de pe colț e veche.

Fotografia alăturată a fost realizată în urmă cu cinci ani când, așa cum se poate observa, se întâmpla la fel.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.