Din dispoziția lui Toma s-a pus în fiecare sală de clasă din Buzău

Primăria Buzău a realizat pentru 2018 un calendar inedit.

Fiecărei luni în corespunde câte o personalitate a județului Buzău.

„Am comandat la tipografie două mii de astfel de calendare. În primul rând, ele vor ajunge în fiecare sală de clasă din Buzău, fie că e ciclu primar, gimnazial ori liceal. Mă gândesc că astfel, fiecare elev din Buzău își va arunca vrând-nevrând privirea către calendar. Unii mai curioși vor citi și textul care apare în dreptul fiecărei fotografii. Scopul este de a le servi elevilor modele locale de succes, adevărate personalități din diverse domenii. Educația este extrem de importantă în aceste vremuri în lume, trebuie și noi, românii, să ne aliniem”, a explicat Toma.

Mai jos a fost inserată o galerie foto cu fiecare pagină a calendarului.

 

loading...

12 comentarii la „Din dispoziția lui Toma s-a pus în fiecare sală de clasă din Buzău

 • Cum să fac să intru și eu în posesia unui astfel de calendar?

 • Il poti obtine de la dl. Viceprimar Neder. Este tiparit la tipografia unde tatal sau este actionar. Sau poate ti-l ofera dl. Primar, pentru ca dl. Viceprimar Neder ar fi in conflict de interese.

 • Un calendar lunar cu prim-miniștri PSD când va Comanda?

 • Asa e la PSD, se pastreaza banii publici in familie, deaceea tatal viceprimarului a luat banii pentru a efectua o lucrare cu dedicatie, o lucrare absolut nejustificata, miroase a sifonare de la o posta…
  Asa se sifoneaza banii publici… in familie.

 • Asta e si motivul pentru care PSD vrea modificarea legilor, sa poata da in familie banii publici ce ii au pe mana fara stres.

 • Apropo de tipografia de familie, si aia e luata tot de la stat pe 2 lei, la pachet cu un generos teren in mijlocul orasului.
  Oameni de afaceri… fură de la stat. Ca doar asta avem in Romania.

 • In plus, Primaria a comandat la aceeasi tipografie, bineinteles, fara licitatie, si agende. Tot ce reprezinta tiparituri, numai la Alpha Mdn se comanda.

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Adevărul cam ăsta este .Circulă printre noi tot soiul de indivizi certați cu legea care nu se dau în lături de la nimic când e vorba să facă rost de bani și mai ales să fure,nu numai bani .Eu pe unul din ăștia i-aș pune să stea o săptămână,nu mai mult la dezalcolizare ,într-un spital de profil ,și după aceea să vedeți cum o să-i treacă pofta de a fura ,pentru droguri sau băutură .La fel aș proceda și cu „traseistele”de pe Centură.Astea încă sunt mai periculoase pentru că vrei nu vrei te pricopsești cu câte o boală de nu-ți mai trebuie toată viața .

 • Cand vor ajunge in salile de clasa?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.