Din două benzi se fac trei!

Mai mulți buzoieni ne-au rugat să informăm șoferii asupra situației din apropierea rondului de la avion.

Cu 25-30 de metri înainte de rond, cele două benzi de pe Bd. Unirii Nord se transformă în trei benzi.

Prima bandă pentru viraj dreapta către str. Frăsinet, a doua bandă către Mărăcineni, iar a treia pentru acces în parcarea Penny/Galleria, str. Orizontului și, de asemenea, către Mărăcineni.

De notat că autobuzele și mașinile de intervenție care – în curând – vor fi direcționate pe banda dedicată din mijloc vor intra și ele în această zonă de selectare a benzilor

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Din două benzi se fac trei!

 • Marea renovare de la Buzău, făcută pe saci întregi cu bani !

  Autobuze care vin din interiorul orasului și virează dreapta, pe Frăsinet, tăind calea tuturor, autoturisme care virează stânga, schimbând doua benzi și intersectandu-se cu autobuzele, s.a.m.d.

  Răspunde
 • O sa fie cascadoroi rasului …
  Macar daca benzile de autobuz erau pe margini spre trotuare era mai logic…
  Inrebare – ce se intampla cu toate gheretele din statiile de autobuz ? Ca pe.mijloc nu mai incap !!

  Răspunde
 • E o chestie desteapta, poate involuntara, de a bramburi traficul rutier. Astfel, ideea bicicletei pare din ce in ce mai atractiva, desi 5-6 luni pe an nu vad placerea si sanatatea datului la pedala in ploaie, frig, zloata, mazga si zapada. Asta pentru ca la altii e alta geografie si natura de care nu s-a tinut cont cand s-a zis (probabil), „Au, ce frumos e, sa facem si la noi fix la fel!”.
  #no-chess-4toma-cand-a-fost-copil-decat-table

  Răspunde
 • La fel e și la rond la călăreț, intrarea dinspre Mărăcineni. 3 benzi la intrare, 2 în interior… Nu gândește nimeni?

  Răspunde
 • Frumos la noi la oras, intri pe 3 iesi pe 2 … Ba ăla care ai conceput 3 benzi , trec zilnic prin rond, si iti pot spune asa:
  Daca ma incadrez pe 2 din orice parte ai gandi-o tu mare proiectant o sa ma trezesc in mijloc pentru ca boul din dreapta mea nu face tot timpu dreapta catre kaufland de ex si vrea si el in fata catre Maracineni si atunci intervine mica intelegere intre mine si el, ori eu fortez ori el forteaza si poate avem noroc sa scapam basma curata.Alta probleme e ca intram toti 3 in rond si avem doar 2 benzi la iesire, cum facem ? iti zic eu la fel, ne incomodam unu pe altu..ca na asta ii Buzaul oras deschis, proiectanti de weekend, nu sunteti in stare sa faceti un rond in plm, ca sa nu mai zic de toate masinile de pe „centru” unde va circula marele autobuz unde se vor muta ? in fne, simt ca scriu degeaba si nu are rost sa mai imi stric dimineata cu subiectul asta , bafta.

  Răspunde
 • Un alt rond cu probleme este la Tinta. Dinspre Mizil sunt 2 benzi, in rond este una. Banda din dreapta este strict pentru mers la dreapta insa unii nu respecta asta si apare riscul de accidente.

  Răspunde
 • Poliția Rutieră este degeaba în orașul ăsta. Pe asfalt este săgeată înainte iar pe stâlp obligatoriu stânga prima bandă. Ăsta este motiv de „încadrare necorespunzătoare” sau de „neasigurare”. Tare curios sunt cum face autobuzul să între pe str. Frăsinet, o idee ar fi să facă stânga, parcurge tot rondul și iese pe str. Frăsinet.

  Răspunde
 • By the way, pare că pe banda autobuzului, strămutat fix pe mijlocul drumului (într-un acces de geniu, pun pariu că de origine locala, nicidecum bruxelleză), se regăsește pictat un cedează trecerea, ei, în situație de ambuteiaj, așa cum se-ntampla frecvent în acea zona, pe la anumite ore, autobuzul acela cum mai trece, daca se va lăsa la voia bunăvoinței buzoienilor ?!

  Da, la randu-mi trec aproape zilnic pe-acolo și m-am regăsit de multe ori în situația amintită mai sus, respectiv intra 3 insi in rond, toți dorind să meargă înainte, apoi se trezesc că n-au loc, a cui o fi vina ?!

  Politia, aia adevărată, ce să facă, mai exact ?!
  Înțelege cineva, ceva, din semnalizarea rutiera de pe străzile „renovate” ?!

  PS: când vor fi spălați bolarzii lu’ peste sabie se pe Aleea Industriei fiindcă sunt plini de nămol si nu se vad absolut deloc noaptea iar pe-acolo nu circulă doar buzoieni învățați cu Mariupol de Buzău ?!

  Răspunde
 • Da mai Auras! E raiul pe pamant. face Toma niste strazi late de 7 metri si apoi se transforma in 10 metri doar ca lumea e rea. In rest trafic fluid, locuri de parcare la discretie ce sa mai un Oras Deschis in adevaratul sens al cuvantului. Apropo ai uitat sa ne arati minunatia de instalatie de pe Primarie pe care scrie Buzau Oras Deschis si cu gardurile din jur de care nu poti trece, instalatie pe care oricum o vad extraordinar de bine cei din blocul de vizavii

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.