Implicare pentru eliminarea blocajelor în trafic

La mijlocul săptămânii, Poliția Locală Buzău a primit o bilă albă pentru că a reușit, fără scandal, să elibereze prima bandă de pe str. Transilvaniei.

Azi, Poliția Locală Buzău mai primește un bravo pentru implicarea în eliminarea blocajelor de pe Bd. Republicii.

Riveranilor li s-au aplicat azi în geam notificări/rugăminți de a nu mai parca aici pe durata lucrărilor.

Dacă și Urbis se va implica în toaletare copacilor de pe partea cu spitalul CFR, pe porțiunea în lucru se va putea circula pe două benzi, eliminându-se semaforul și blocajele.

Muncitorii de la Troia au fost nevoiți să excaveze strada și trotuarele întrucât nivelul curților și casele era superior iar apa de ploaie ar fi făcut probleme

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Implicare pentru eliminarea blocajelor în trafic

 • Va rugam, in caz contrar politia locala urmand a bla bla bla…

  Haha,rade lumea. Cine-i inteligentul care-a conceput biletelele alea merita un spor de 50% la leafa, si-a luxat neuronii….

 • Vă rog, haideți să nu mai ridicăm PL atâta în slăvi. E normal bine că deținătorii au fost anunțați, însă ca fapt-divers mașinile din prima poză (taxiul și furgoneta) de la spălătoria din apropierea spitalului sunt aparent cam abandonate, trec pe lângă ele cam zilnic și au ceva luni de inactivitate. Ar mai fi și pe la vulcanizarea de la autogară alte 3 una după alta, nu că vreau să fac rău deținătorilor însă nu-și dă nimeni interesul pentru ele, și riscă să fie ridicate că se vede clar nepăsarea asupra lor.

  Oricum, am impresia că nu toți se vor „conforma” ca mâine până în ora 7 acele mașini să nu mai existe acolo, deci s-ar putea să aibă Urbis de muncă mai ales cu cele abandonate. Ar mai fi și un Vito aproape de aterierul de reparații electrice de la depou, ce e mișcat și spălat cam rar, nu știu de ce deținătorii acestor mașini sunt total iresponsabili cu ele. Eu am avut 2 mașini parcate anii trecuți pe bulevard, însă îmi dădeam interesul pentru ele să arate cât mai decent, să le mai schimb și locurile ca să nu se creeze mizerie sub ele, fiindcă cei drept nu le prea foloseam. În final am scăpat de ele, că îmi creau doar stres și nu-i de ținut o mașină într-un mediu urban, nici cu parcarea proprie. Dar în fine.

  Să nu uite să taie de prin copaci, să se poată circula în ambele sensuri simultan și să se efectueze din nou stațiile. În rest, aștept cu ceva interes rezultatul reabilitării.

 • Te rog Auras scrie un articol si despre modul in care se implica Politia Locala in eliminarea petrecerilor dintre blocuri de la sfarsitul saptamanii.

 • Tereacă, hai să lămurim lucrurile:
  1. pe strada Transilvaniei au acționat localii pentru eliberarea primei benzi pentru că așa li s-a cerut, în baza deciziei luate în Comisia de siguranță rutieră;
  2. pe bulevardul Republicii nu au făcut decât să pună niște înștiințări pentru că așa li s-a cerut, în baza deciziei Comisiei de siguranță rutieră.
  Deci, în niciun caz, nu au acționat din proprie inițiativă, doar au executat ceea ce li s-a trasat. Anunțurile au fost puse de locali care nu fac parte din Disciplina rutieră (se vede și în pozele tale).
  În concluzie, să îi ridici în slăvi pe unii care execută ceea ce li se cere și pentru care sunt plătiți este prea mult. Nimic deosebit, doar un lucru obișnuit.
  Dacă localii se luau de cei care parchează neregulamentar, în stațiile de autobuz, de exemplu, sau în zona Talciocului Buzău și făceau curățenie atunci erau de apreciat.
  Localii ar trebui să acționeze pentru combaterea opririlor și staționărilor neregulamentare, conform legii.
  Așa că, nu și de ce să îi lauzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.