Atelaj și două autoturisme implicate. România, ultima țară din UE în care se mai întâmplă


E în Uniunea Europeană, dar România e cea mai săracă țară.

Pe lângă sărăcie, în România se identifică și cea mai multă prostie pe cap de locuitor.

Doar aici mai găsești căruțe mergând pe autostrăzi, în timp ce pe drumurile expres circulația atelajelor e un fapt obișnuit.

Un astfel de căruțaș cu puțină minte dar mult tupeu, încurajat și de consumul de alcool, a încercat să traverseze fără a se asigura E85 dincolo de Rm. Sărat înspre Vrancea.

Un autovehicul (șofer de 55 de ani din Bacău) care venea dinspre Focșani a izbit în plin căruța. Din impact atelajul a fost propulsat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism (șofer de 25 de ani). Cel mai afectat din această tamponare a fost căruțașul de 70 de ani, din Buda. Rănit, acesta a fost transportat la spital.

La spital au ajuns și șoferul de 55 de ani din Bacău și un pasager din cealaltă mașină.

O parte din vină poartă și polițiștii care tratează cu indulgență apariția căruțelor pe E85, dar și parlamentarii pentru că nu emit o lege ca atelajele prinse pe drumurile naționale să fie confiscate și distruse.

Din această cauză aproape săptămânal (pe timpul verii) pe șoselele județului se petrec accidente cu căruțe, îndeosebi pe timpul nopții când atelajele nu sunt nici măcar semnalizate.

Dacă adesea căruțașii primesc ceea ce caută, din păcate uneori cad victime (răni grave și chiar decese) și nevinovați aflați în autovehicule.


Citește și: Cum a economisit CJ Buzău 17 milioane de euro! „Am semnat contractul, vineri dăm ordinul de începere a lucrărilor!”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Atelaj și două autoturisme implicate. România, ultima țară din UE în care se mai întâmplă

  • Mincinoși drq nici măcar nu st aceleași poze de la accidentul care a avut loc știți doar sa mințiți lumea

  • Da , pentru interzicerea atelajelor pe drumurile naționale ,sunt și eu .Dacă nu se poate altfel ,chiar printr-o ordonanță guvernamentală .S-ar reduce numărul de accidente provocate de căruțe trase de cai ,sau mai știu eu de ce ,și șoferii ,respectiv căruțașii ar fi mai în siguranță ,mai feriți .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.