Din parcarea noastră s-a transformat în parcarea lor!

Reporterul buzoienii.ro crede că asta e una din cele mai mari măgării făcute la Buzău după ’89.

Terenul din imagine, din buricul târgului, a fost dat pe degeaba în 2005 de mărinimosul primar Boșcodeală către oamenii de afaceri Gheorghe Manole și Vasile Domente de la firma Eximprod.

Golănia prin care Primăria Buzău a făcut cadou parcarea unor privați s-a numit asociere în participațiune.

Orașul Buzău a pus în asociere terenul, iar afaceriștii au pus… „experiența”. Nu-i o glumă, un angajat din primărie care a văzut contractul așa a răspuns la întrebarea reporterului buzoienii.ro.

Așa se face că acum, nu buzoienii/orașul să beneficieze de parcare, ci alde Manole și Domente – care încasează mii de euro pe lună de la Petrom și alți chiriași ai Centrului de Afaceri.

Care Centru de Afaceri a primit, ați ghicit, gratuit (asociere în participațiune) și terenul pe care s-a ridicat Business Centerul.

La final, câteva considerații

*Când ajungeți cu treabă prin centru, n-aveți unde parca și vă enervați, dați-vă una peste chelie (când treceți pe lângă parcarea Business Center) ca să vă treacă.

*Pentru Domente și Manole. Ca să vă răscumpărați datoria față de oraș (Forbes zice că aveți averi de zeci de milioane de euro) n-ar fi fair-play să faceți din banii dvs. un bazin acoperit (de pildă) pe care să-l donați apoi orașului ? Prin vestul Europei, oamenii de afaceri de succes fac astfel de gesturi și fără să fi primit pe „moca” terenuri de la primării.

Foto: Domente, Manole și Boșcodeală la tăierea panglicii Business Center-ului în 2008

*Și o întrebare pentru Boșcodeală. Cumva din astfel de „afaceri de succes” cu terenurile orașului aveți dvs. acum posibilitatea de a sta acasă și să râdeți de prostovanii care merg în fiecare zi la serviciu ?

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Din parcarea noastră s-a transformat în parcarea lor!

  • Toma poate denunța această asociere? Ce a câștigat urbea noastră din această asociere?
    Unde este DNA??? Doar politic acționează…

  • Boscodeala ar trebui declarat persoana non grata si invitat afara din oras, la cat de „bandit” a fost! Sa nu spun mai mult!

  • Puțină înțelegere față de fostul primar Boscodeala , vă rog ! Nu vă gândiți cât l-o fi costat acel reflex condiționat care , odată căpătat , devine sinonim cu sevrajul ? Mă refer la obiceiul deselor escapade prin hotelurile bucureștene , în căutare de noi plăceri carnale.
    Reflectați , vă rog , și la faptul că momentul în care au fost date publicității filmările escapadelor sale sexuale se prea poate să fie doar vârful aisbergului , că cine se ocupă cu așa ceva , o face în primul rând în scop de șantaj și extorcare de bani sau alte bunuri sau foloase. Ați putea fi mai înțelegători dacă v-ați gândi la ce cheltuială o fi avut bietul nostru primar , până în momentul în care noi am ajuns să vedem la televizor scenele cu pricina, acela fiind momentul în care n-a mai putut sau n-a mai vrut să “cotizeze”.

  • DNA se baga doar daca ii incurci protejatii, nu in cazuri de genul. Daca te retragi din functii, ca sa poata protejatii DNA-ului si ai serviciilor sa isi faca evolutia, esti iertat, nu te mai deranjeaza nimeni, toate dosarele iti ies curate. Astea sunt semnale si pentru altii ca sa stea cuminti, sa se bucure de averile furate si sa nu incurce.

  • Dar atunci cand il votati pe mortul de Bosco si spuneati ca este un primar harnic si frumos, ca va reprezinta…ca reprezinta Buzaul, atunci de ce nu v-ati revoltat la magariile pe care le facea? Cand mergi la votat cascati bine ochii pe cine votati…ca altfel veti ajunge sa faceti pe zmeii, aici, in mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.