Din presă în politică. Cine a trecut la PNL Buzău

Conform sansanews proprietarul trustului de presă care deține Focus TV, Focus FM și Șansa Buzoiană, Vlad Pufu, s-a înscris în PNL.

Mai mult, Pufu ar urma să fie primul pe lista PNL Buzău la Senat la alegerile din 6 decembrie (în caz că vor avea loc).

Pentru PNL Buzău pare să fie o achiziție bună întrucât în acest fel partidul va beneficia de o mai mare expunere media.

Prin candidatura sa, Pufu își asumă și un risc întrucât PNL Buzău probabil că nu va obține 33% (județul Buzău beneficiază de trei senatori), dar ar putea primi mandatul de senator la distribuire (dacă va avea un procent cât mai mare).

În perioada 2016 – 2020, cei trei senatori de Buzău au fost Lucian Romașcanu (PSD Buzău), Liliana Sbârnea (PSD Rm. Sărat) și Dorin Bădulescu (PMP).

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Din presă în politică. Cine a trecut la PNL Buzău

 • Pufu’ s-alege din tot!
  Guvernarea mandolinista = guvernare criminala.
  Azi am umblat prin toate farmaciile buzoiene in cautare de medicamente ptr diabet tip-2 ptr o ruda. Nu exista, nu sunt sperantze si nici nu se pot programa din cauza ca nu li se aduc, iar cand li se aduc sunt in cantitati simbolice.
  Guvernarea PNL-Iohannis a inceput programul de ,,solutie finala”.
  ,,Arbeit macht frei”!……[Leo]

 • Grupul Șansa l-a sprijinit puternic pe ministrul Grindă. Bani să iasă, restul nu contează.

 • Ha hu ,pufu ha ha!

 • Măcar să nu mai proclame deontologia profesiei , echidistanța profesioniștilor din presă , din moment ce practică înregimentarea politică …, dar n-ai să vezi, astea rămân doar deziderate ale simplului cetățean. Mănâncă și ei o pâine albă, ce-i drept mânjită cu fel de fel de mizerii …Dintotdeauna a fost mai ușor să activezi pe centură, decât să-ți câștigi cinstit existența.

 • Oare cu cat s-a mai adjudecat un loc eligibil ? Cand nu mai merge treaba, cumperi un loc, apoi daca prinzi postul ai grija sa.ti salvezi afacerea de la faliment prin contracte cu statul. Reteta consacrata…

 • Oare ce il recomanda pe acest Pufu sa reprezinte Buzaul in Parlament ?
  2. Asa grava e situatia din PNL Buzau sa nu mai aiba un candidat…???

 • LEO : Situatia actuală este rezultatul a 30 de ani de neo-comunism si mafia politica, pe care Iliescu, Nastase, Ponta, Basescu, Dragnea si alții ca ei au generat-o, votati fiind de amarati ca tine, ce v-ati bucurat la firimiturile ce le scapau printre degete. In decembrie vei vota iarasi Psd in speranta unei cresteri a pensiei, chiar daca esti constient ca nu sunt bani, si ca asta ingroapa generatiile viitoare…
  Fiecare are soarta pe care o merita..
  Da munca te face liber, din pacate plancarda aceea e fost folosita in mod grav gresit… si clasa noastra politica din 1989-2008 tot genocid a facut, dar mai discret…

 • Altul cate alearga dupa ciolan!

 • Vrea si ăsta în „pufu” politicii mioritice. Numai ca, poate nu stie, dar „pufu” asta al vietii de parlamentar il va defini si pe el ca OM POLITIC,ceea ce au dovedit ca sunt toti oamenii politici din 1990 incoace: secaturi,lichele,rebuturi…Este prea lunga lista „epitetelor” care definesc politicieni ăștia. Nu cred ca merita atentia noastra, a oamenilor cinstiti, corecti, onesti. Nu va primi sprijinul nostru politic,ci doar ceea ce merita toti politicienii. ceva intre ochi!

 • Ptr. @Mein Kampf
  Probleme de gramatica elementara: ,,plaNcarda aceea E fost folosita” ???!!!
  Corect: ,,pancarta” sau ,,placarda”. ( a se vedea DEX)
  Dezacord oribil: ,, e fost folosita”.
  Cunosc eu un analfabet de pe acest forum si nu cred ca ma insel deloc in privinta identitatii lui…….[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.