„Dincă nu s-ar mai fi atins de ele!”

E mesajul trimis azi către buzoienii.ro de o cititoare, cu rugămintea de a-l publica.

„Acum sunt studentă, dar am făcut și eu în anii trecuți naveta către liceu, pe relația Ulmeni – Buzău. Uneori, când eram în întârziere, mai apelam la ocazie. Dar aveam grijă să nu mă urc singură și în plus recurgeam la o măsură de prevedere.

La ocazie, din Buzău spre Mizil

Imediat ce mă urcam o sunam pe mama și ziceam așa: „Da, mamă, ajung în zece minute. Așteaptă acolo. Și îi dădeam marca, numărul și culoarea”. Dacă Alexandra și Luiza ar fi procedat așa sunt convinsă că acel Dincă nu s-ar mai fi atins de ele, iar acum ar fi fost în viață.

Mașina lui Dincă, folosită la „ia-mă nene”. Cu geamuri fumurii în spate.

Am văzut că încă se mai merge la ocazie spre Ulmeni, dar și spre Vernești și Poșta Câlnău. M-aș bucura ca mesajul meu să ajungă la domnișoarele și doamnele care de nevoie mai apelează la ocazie. Paza bună trece primejdia rea”, ne-a scris cititoarea.

La Buzău se mai ia la ocazie și vizavi de Clubul Polițiștilor înspre Vernești și Berca.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Dincă nu s-ar mai fi atins de ele!”

 • Pregatiti terenul pentru ruta Buzau-Vernesti a Transbusului. Am inteles ideea. Hai sa nu ne mai c a c a m pe noi

 • In Buzau nu o sa se intample, le este frica de Toma ….

 • Se tot insista aiurea pe prostia asta.
  Putea la fel de bine sa fie si sofer pe autobuz, microbuz, taxi, uberist sau chiar politist cu masina politiei, jandarm cu masina jandarmeriei, procuror cu masina parchetului.
  Faptul ca ar fi fost angajat la o firma sau la o institutie nu e deloc o garantie a faptului ca nu poate fi un om rau, ba din contra, s-a dovedit ca ai sanse mai mari sa scapi de pe mainile unui oarecare decat din mainile unui politist, jandarm, etc… pentru ca un oarecare are frica de lege, in schimb politistii, jandarmii, procurorii nu au frica de lege ca stiu ca vor fi acoperiti de colegi, s-au vazut cazurile recent, cu politisti violatori acoperiti de colegi care se duceau si sa le inchida gura victimelor ca sa inchida dosarul cu retragere de plangere.
  In SUA s-au intamplat nenumarate cazuri, atat cu politisti, jandarmi, militari, procurori, soferi autobuz, taxi, uber…
  Nu ai cum sa previi asa ceva sa fii 100% sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.