„Dintr-astea au fost cele mai multe”

Vestea bună este că la această oră incendiul de la fabrica de la Frasinu a fost stins. „Nici fum nu mai iese”, au anunțat pompierii.

„Cel mai mult au ars frigiderele vechi. Au fost și televizoare, dar frigidere cele mai multe. În foc au fost prinși și diverși acumulatori și baterii”, a precizat Vasile Prahoveanu, ofițer de presă la ISU Buzău.

15 autospeciale s-au luptat cu focul. Au venit pompieri și de la Brăila

Bubuiturile care se auzeau inclusiv din mun. Buzău și din comunele învecinate au fost provocate, cel mai probabil, de explozia acumulatorilor. Pompierii caută acum să descopere care a fost cauza incendiului.

Niciun muncitor nu a fost afectat, fără pagube au scăpat și halele de producție. Frigiderele, televizoarele și bateriile care au ars se aflau depozitate pe o platformă betonată.

A fost al doilea incendiu de amploare din ultimul an din jud. Buzău. În august anul trecut (CLICK AICI) pompierii buzoieni au fost puși pe jar de un incendiu izbucnit în Simileasca (strada Valea Buzăului).

Incendiul a izbucnit la MSD, o firmă de colectare a fierului vechi și a altor produse reciclabile, inclusiv cauciucuri.

loading...

4 comentarii la „„Dintr-astea au fost cele mai multe”

  • Acolo nu se respecta nimic legat de PSI si aici e vina exclusiva a celor din conducere care se lasa pe mana pensionarilor de la ISU Buzau care ii taxeaza prin intermediul unor firme de apartament, prostie si multa hotie !!!!

  • Freonu din frigidere unde este,sau nu avea?

  • Doamna Adina, acolo nu se respecta nici măcar protecția muncii, pe lângă utilajele grele se lucrează în teniși, papuci!

  • Sunt multe cauze care pot explica incendiul special de la firme cu acest profil . Probabil , cei în drept le vor găsi – ca de obicei, după incident ! – Am ajuns fortuit la o asemenea firmă de reciclare a maselor plastice scoase din uz și m-a marcat pentru mult timp condițiile și munca lucrătorilor de acolo… Pot spune că muncitorii de la RER, cu gunoiul, sunt ” boieri ” pe lângă ” operatorii ” din grupul taivanez și nici salariile nu strălucesc… Este o pâine obținută cu multă sudoare și afectarea sănătății și totuși oamenii merg înainte chiar și cu spectrul unui posibil incendiu !…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.