Director: „Azi am făcut hârtie și către Consiliul de Administrație”

Silviu Nicoară, directorul general de la Urbis Serv, și-a prezentat demisia.

„Hârtia am lăsat-o domnului primar în urmă cu o lună, azi am notificat și Consiliul de Administrație. A fost o experiență utilă pentru mine, de un an și șase luni . Mulțumesc domnului primar pentru șansa pe care mi-a dat-o, de a conduce o societate precum Urbis, sper că mi-am făcut datoria. Am luat societatea de la cazma și butoiul cu emulsie și o las acum cel mai bine dotată dintre toate firmele de profil ale vreunei primării din țară”, a spus Nicoară.

Toma și Nicoară, în inspecție la sera de flori a Urbis

Fostul director a ținut să precizeze că nu s-a certat cu edilul-șef, doar că primarul a motivat că își dorește „un șef cu ceva mai multă viteză”.

„Le doresc succes foștilor mei colegi și le urez să continue munca de transformare în bine a Buzăului”, a încheiat Nicoară.

Înainte de Urbis Serv, Nicoară a lucrat 18 ani în domeniul silvic – a fost șef de ocol la Tisău, Nehoiașu, etc.

La Urbis, director general interimar a fost numit actualul director tehnic ing. Dumitru Toader. În săptămânile următoare, fie se va numi în alt director, fie se va organiza concurs.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Director: „Azi am făcut hârtie și către Consiliul de Administrație”

 • Oare vin din urma dosarele?
  Ca si de la ocol a plecat exact inainte sa incepa dosarele.

 • Toma incepe sa demonstreze si ca tine cont de sugestiile buzoienilor intelepti cu privire la NECESITATEA SCHIMBARII DIN FUNCTII a unor oameni criticabili (care fie nu sunt suficient de profesionisti, precum acest baiat Nicoara, fie nu sunt compatibili datorita imoralitatii si a mai multor faradelegi comise, precum unii „strecurati” in CLM) si pentru asta VA AVEA FOARTE MULT DE CASTIGAT!

  In caz contrar, mentinerea in continuare in cercul său a oricarei persoane controversate si hulite public nu face decat sa-i umbreasca si sa-i afecteze BUNA IMAGINE de care se bucură in randul buzoienilor!

 • In timpul acesta s a vazut ca se face treaba. Nu cumva sa il inlocuiasca si o sa fie mai rau. Macar sa il treaca la a doua firmă a primăriei sa o faca precum Urbisul

 • Vocea buzoienilor destepti : A plecat pentru ca gluma se ingroasa pe unde pune TOMA mana sau te faci ca nu intelegi , Romet ,Ram ,Urbis si acum Compania de Apa , chiar il crezi pe acest primar mincinos ??? cum poti sa crezi ca e atat de sarac ??? Declaratia lui de avere e goala dar a uitat sa puna datoriile de la masa credala si banci adica vreo 90 de Persoane ce au luat TEAPA DE LA ACEST OM , SI VIN CU DOVEZI DACA STII SA CITESTI :

  http://portal.just.ro/200/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20000000000203770&id_inst=200

  http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000042960&id_inst=114&fbclid=IwAR1uePj1rMhMxTxAw4nOGUKr0QUFRpIsgCCPpsi8sKZdFPKeuFc61VWIhCA

  http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000042960&id_inst=114&fbclid=IwAR1uePj1rMhMxTxAw4nOGUKr0QUFRpIsgCCPpsi8sKZdFPKeuFc61VWIhCA

  Sper sa nu sterga asta Domnul Tereca !!!! ca nu se stie uite se schimba guvernele si nu se stie ,, o zi buna Dom.Tereca

 • pentru „ionel”:

  1. Stimate domn, in primul rand eu nu am spus ca Toma ar fi „sarac”. Citeste-mi cu atentie comentariul pt ca sigur ma confunzi.
  2. Nu ma intereseaza ce avere are Toma, poate sa fie si cel mai bogat buzoian (dupa cum si este), important e ca face multe si chiar dezvolta Buzaul „in viteza” (ca sa-l parafrazez)!
  Apropo, nu va inteleg pe voi, astia care va legati mereu de avere, credeti ca nu sunt si oameni pe lumea asta care chiar au muncit cinstit pentru a o dobandi????? De ce oricine care e bogatan trebuie musai etichetat drept „hot”????
  3. Dar argumentul cel mai solid pe care il pot oferi pentru sustinerea lui Toma e comparatia cu lunga perioada de 20 de ani a predecesorului sau, Boscodeala, care chiar n-a facut nimic pentru BZ! Astuia ii poti aduce acuzatii de furt din banul public cate doresti, ca oricum nu mai e niciun secret!

 • DOMNULE TEREACA ,,,,,!!!!!!!!!!!!! VINE MOTIUNEAAAAAAA

 • Iar ajungem la vorba unora:
  ,,A furat dom’le,dar a si facut!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.