Director de Școală: „M-am ocupat cu campania electorală, de aceea sunt acum DIRECTOR”

Declarație bombă a directoarei Școlii din Merei, jud. Buzău.

Maria Anton: „Da, am fost ocupată cu campania electorală, de aceea sunt director la momentul acesta!”

Vezi mai jos înregistrarea audio din ședința cu profesorii:

Declarația ne-a fost trimisă de un cadru didactic în contextul în care doamna director Maria Anton și susținătoarele acesteia vorbesc public, cu patos, despre corectitudine(!).

Mai mult, conform aceleiași surse, doamna director, deși nu locuiește la Merei, și-a făcut fictiv mutație pe domiciliul unui angajat al școlii ca să poată candida la Merei. A făcut-o astă toamnă din partea ALDE.

Demisionată acum după scandalul cu profesorul care a sărutat eleva

De câteva zile doamna director Anton și-ar fi dat demisia din funcția de director. Asta după scandalul cu „profesorul” care a sărutat forțat, pe gură, o elevă de-a șasea frumoasă și bine dezvoltată.

Dincolo de incidentul în sine, dna director e acuzată că l-a adus în școală și, ulterior, promovat profesor de biologie (!) pe suplinitorul și libidinosul Nedelcu (acum în arest la domiciliu).

„Cazul Nedelcu” e elocvent și strigător la cer pentru corupția din sistem și bătaia de joc la adresa elevilor. În loc să fie adus la clasă un profesor de biologie competent, cu studii de profil, dna director – probabil cu niscai complicități de prin inspectorat – l-a făcut peste noapte profesor de biologie pe libidinosul Nedelcu (atenție, acesta mai avea un schelet asemănător în dulap!).

Dna Anton e acuzată că grație proptelelor politice și de prin inspectoratul școlar își trecuse școala pe persoană fizică. Lucru grav, absolventa fabricii de diplome Spiru Haret (vai de noi, director de școală absolventă de Spiru Haret!) își luase libertatea de a pofti afară profesorii buni și de a aduce în schimb „pile” și chiar rude.

Două exemple ce pot fi concludente: fiica dânsei (!), dar și fiica celebrei doamne Liliana Șova (fostă șefă „pe salarizare” din Inspectoratul Școlar, condamnată tocmai pentru șpăgi și escrocherii în ocuparea de catedre prin județ) au fost oploșite la Școala Merei.

Întrebări. O avea curaj acum să vină ca director în viesparul de la Merei vreun profesor corect și competent ? Sau inspectoratul va pune o sosie de-a dnei Anton.

Speranță. Ce bine ar fi ca directorii de școli să fie aleși dintre profesorii cu abilități manageriale / competențe profesionale / background cultural și mai puțin dintre cei cu veleități politice.

Citește și:

loading...

38 de comentarii la „Director de Școală: „M-am ocupat cu campania electorală, de aceea sunt acum DIRECTOR”

 • Scarba pentru Angajatorul STAT este infinit mai mare decat pentru Angajatorul PRIVAT, orice ar spune fiecare….
  La al doilea tot mai ai ai o sansa de reusita in viata, dar la primul….esti in pamant pana la gat, toata viata.
  Dhhaa….dhhhaaaa….

 • Felicitări doamnei profesoare care a avut curajul sa vorbeasca! Doamna exdirector este vestită în privința manevrele dubioase! Dar nu acestea sunt atât de importante, cât atitudinea ei față de părinți, copii si profesori! Nu are limite! Sunt pățită si de aceea vorbesc! Interesati-va de cazul Popa din Merei si va veti convinge! A fost nevoită familia respectivă sa-si mute copilul din scoala din cauza directoarei.

 • Doamna Anton așa a facut toate angajările, la școlile de pe raza comunei Merei,,Eu nu stiu ce mai cauți tu la concurs?” a fost intrebarea pusă de doamna director unui candidat, la un concurs organizat la școala Merei.Un om făra scrupule, din cauza căruia au plecat multe cadre didactice tinere.

 • Tereaca, in sfarsit iti dau dreptate cu ceva.
  Daca se va ajunge ca directorii si inspectorii sa fie aleși pe competente si rezultate, mai avem o sansa sa iesim din mizerie si analfabetism

 • Tot la Merei, faceti o ancheta, cum a facut primarul Spiru Haret cand are dificultati la scris si citit ! Cum a fost la examene o fina in locul lui !!! O sa aveti mari surpize !

 • Ipocrizie fără margini! Câți din directorii angajați ai statului (din orice domeniu) sunt acolo pe merit? Probabil un procent de sub 10, restul pile, relații, cumetrii etc, dar ne prefacem uimiți când se mai sparge câte un buboi din asta din toată infecția asta numită pompos “sistemul bugetar”!

 • A fost numită politic aceasta directoare! Stim toti asta! Cand a dat concursul a picat! Apoi, prin intervenții l-a promovat (Si anume concursul organizat local se ISJ). Ce concurs! Nu mai este susținută politic pentru aberațiile ei si si-a luat zborul!!!!Punct!

 • Dacă ați lua comuna la pas, v-ati convinge toți ce a facut madame. Pana nu o cunoașteți, nu va puteti da cu parerea! A facut cea mai mizerabilă campanie electorală!!!!Este un om de joasă speță care își vede doar interesul ei! Cand era in relatii bune cu primarul îi pupa tălpile, acum ca a facut-o doamna, îl improsca cu noroi! Da …era directoare pentru ca făcea jocul politic! Buzău e in top!

 • Singura metoda reala de a schimba ceva este depolitizarea reala a sistemului public, pe modelul “te-am prins ca ești în vreun părți politic, te-am dat afara și îți ridic dreptul de practica pentru x ani”

 • Asa e la toate scolile, toti coruptii cu caracter infect sunt pusi directori, iar apoi, acesti directori aduc dupa ei in scoli alte scarbe de oameni, in cardasie cu inspectorii. N-am vazut pana acum directori care sa nu fie slugile inspectoratului si partasi la coruptie. Cei mai pagubiti aici sunt copiii, care ajung sa aiba in fata niste caractere infecte care, chipurile, ar trebui sa ii educe.

 • Directoare ca nu a avut limite! În afară de Scoala din Merei care arată binisor, fără dotări însă, celelalte scoli arata deplorabil! La Izvoru Dulce mergeți si vedeti curtea școlii….Nu are deprinderi minime de comunicare, si cand vorbeste face dezacorduri, dar de, SH-ul e de vina!

 • Și Doamna profesoara care trimite la Dl. Tereaca fel de fel de documente născocite, sa denigreze fosta Directoare este cunoscuta de tot Inspectoratul Scolar că o femeie fara scrupule, care nu are altă ocupație decât să arunce cu noroi.
  Sa nu uite că și Dumneaei a fost angajată la Școală Merei in aceleași circumstanțe ca și Dl. Nedelcu.
  Va pot da mai multe detalii astfel sa puteți trage concluziile voi, Cititorii.

 • Doamna Chiricioiu este pila Primarului de la Merei, pentru că Dna Director nu a dorit să-l susțină pe Chirca in Campanie și fiindcă a ales alt Partid, acum plătește.
  Dna Chiricioiu nu o să poată ocupa funcția de Director nu are competențele necesare, dar ar putea să își vadă de catedră in continuare

 • Se vede clar că tonul Doamnei Director este ironic, as întreba pe Doamna Chiricioiu, care de ceva timp nu mai este mulțumită de conducerea școlii Merei
  Cine a angajat-o pe Dumneaei la Școală Merei ?
  Cine ia dat pâine să mănânce ? Sub ce pile a ajuns acolo profesoara Chiricioiu ?

 • Este incredibil cu bugetarii (semidocti, cu studii la SH) pusi in functii pe sistem “PCR”, ajung chiar sa creada in timp ca sunt niste somitati in domeniu !!!
  Si daca li se si baga limba in ureche zilnic (de alti semidocti, cu studii la SH) cu apelativul “Dom’ Derector” sau “Doamna Derector”, chiar se cred undeva in varful piramidei !

  BHAI miticilor, treziti-va !!!!
  Sunteti praf de stele !!!! In privat, muriti a doua zi in chinuri. Sunteti doar niste anomalii ale unui sistem retard-comunist !!! Nimic mai mult !!!
  Asa sa va ajute Dumnezeu !
  Amin.

 • ,, Speranță. Ce bine ar fi ca directorii de școli să fie aleși dintre profesorii cu abilități manageriale / competențe profesionale / background cultural și mai puțin dintre cei cu veleități politice.’’

  :))))))))))))))))))))))))))))))

 • De-abia acum înţeleg comentariile şi atitudinile ostile acestei directoare… Şi părea aşa de cinstită şi de nevinovată în primă fază… Dovadă că mâţa blândă zgârie rău (sau înşală rău), conform proverbului…
  Dar oricum ce a recunoscut ea e adevărul jenant care stă în spatele numirii multor directori de şcoli (anume lungul braţ al politicului, vizibil mai ales la conducerile şcolilor de prestigiu)… Oare ceilalţi directori care au fost numiţi la fel au curaj să recunoască asta şi să facă pasul de onoare în spate ?? Că doar se ştie care sunt… Că se tace şi se acceptă, e partea a doua…

 • Singurul concurs corect de directori a avut loc probabil in timpul guvernului tehnocrat Cioloș….

 • Ce treabă are școala cu partidele? Cand a fost vremea să aleagă pe cineva primar, câți și-au pus și problema asta? E greu cu alesul în cunoștință de cauză, nu e așa simplu. E omul bun, muncitor, gospodar, dar are obligații obligatorii. Am mai văzut schema la case și mai mari.

 • Doamna Chiricioiu are facultate la zi,master în domeniu si o notă de 9,50 la un examen NATIONAL de titularizare!Doamna director are facultatea la Spiru Haret,adică o hartie dată la ghișeu!Care este mai competenta?Diferența este că prima doamnă nu dorește funcția de conducere spre deosebire de a doua care a mers din poarta in poarta sa cerșească cate un vot promitandu-i-se un nou mandat de director!Mai usor cu pianul pe scări…..plecati cu demnitatea cu care ati venit…..este greu?Parca erați bolnavă!

 • Așa, bujetari retardați și comuniști! Mergeți în privat să performați ca Catălin!
  De ce este furios Cătălin pe bujetari?
  Că n-are și el loc printre ei și trebuie să performeze în privat pe salarii astronomice!

 • Primarul semi-analfabet este periculos ! tot ce face este sa asculte zvonuri, bârfe, sa știe orice vorbesc babele. Dacă e ceva imediat acționează…. este jale. Multi l-au votat de frica ca va afla cu cine au votat și ii va persecuta…
  Acum are in plan sa-si promoveze copii politic, unul frizer și una cu 10 clase..
  Mi-e scarba, trăiesc în Lipia, când știu tot ce este în spate….

 • Bravo, Cataline ! Bine punctat ! Vedea-i-as la privat ! 🙂

 • Dacă si doamna Chiricioiu a fost angajat a ca domnul Nedelcu, înseamnă că doamna And in trebuie sa-si ia singură bilet la”mititica”.Sa aiba timp sa-si puna ordine in gânduri la cat rau a facut!Prosti sunt aceia care au crezul in vorbele rostite de Anton!

 • Asa a înlăturat din scoala si vechea secretara,un om integru,pregatit si a adus în secretariat nepoata educatoarei Rapeanu si acum îi face jocul in hărții.Trimiteti tunul cu apa in scoala sa sara toți ca dracii pentru cate nereguli a facut “tuta”pe plantatia ei!!!!!

 • Dar dacă doamna Chiricioiu a fost adusă cu pile cum se afirma mai sus înseamnă că Anton a facut multe nereguli si de aceea a zburat!Capătul mai rămâne de ea!

 • Secretara Coca era un om deosebit care a plecat din cauza lui Anton!În locul ei s-a angajat nepoatei unei consiliere Rapeanu la Scoala care era învățătoare ma baza.Si asa a ajuns Anton sa dețină autoritate si asupra secretariatului!Cate angajări ilegale!Anton zboară…zboara acum…la cati a zburat si ea,ia venit rândul!

 • Bagati, ba, examene anonimizate si pentru posturile de profesori, si pentru directori, si pentru inspectori, cu corectura in judete diferite, nu mai angajati pe dosare si examene cu interviu. Stiu ca sunt si profesori cu examen, dar aia cu dosar sunt mai multi. Are o logica si pusul pe post cu dosar, dar nu intr-o tara in care totul e putrezit si ar trebui pus tunul cu apa pe ei (cum zicea cineva mai sus), inchise toate portitele, ca e plin de japite gata sa profite de orice ocazie.

  Iar aia cu privatul, ciocu mic, 3 sferturi din voi operati la negru, dar aveti pretentia de servicii de calitate, desi profitati de ele fara drept.

  E o tara putrezita, si in privat, si la bugetari, totul se bazeaza pe pile, furt, relatii de rudenie sau de partid. Cat timp legile sunt facute de niste hoti care lasa portite pentru toate japitele, nu prea e nicio solutie.

 • Poate mai faceți pe cineva cunoscut din com. Merei, ar merita pus în ramă situația dată!
  În calitate de fostă angajată a SC INVENT UNIVERSAL STIL SRL cu sediul în sat. Merei, com. Merei nr. 483 jud. Buzău am fost obligată să-mi dau demisia din cauza hărțuirii și a neregulilor pe care le-am adus la cunoștință dnei Teodorescu (soția dlui Teodorescu), beneficiarul firmei.
  Începând de la programul de lucru teoretic de 8 ore dar practic de 11 ore de L-V plus S+D 7 ore jumate fără a ni se permite să ne luăm liber nici măcar o zi pe săptămână plus alte abuzuri privind contractele de muncă fictive, au fost efectuate sesizări și către ITM Buzău însă fără nici-un rezultat, controalele sunt de formă iar domnul ”patron” râde în fața angajaților că dânsul are relații sus puse iar toate sesizările ajung la coșul de gunoi. Condițiile de muncă sunt primitive, fără surse de climatizare în această perioadă, fără minime condiții unde angajatele sunt obligate să suporte, nu se plătesc cărțile de muncă, cm-urile, stilul lor de funcționare este de a ține angajații o perioadă scurtă de timp obligându-i să-și dea demisiile impunând condiții greu de suportat și alte abuzuri strigătoare. Sunt foste angajate care au fost agresate fizic de dl. Teodorescu Marian în momentul când acestea s-au dus să-și ridice retribuțiile, deși reamintesc că au fost trimise nenumărate reclamații către ITM Buzău, aceștia nu doresc să ia vreo măsură împotriva acestei firme motivând că de vină sunt tot angajații că nu oferă actele. Sunt multe de spus despre această firmă și acești angajatori și personal nu reușesc să am o discuție cu ei să-mi primesc salariul pentru munca prestată. Vă rog să luați măsuri împotriva acestei firme problemă și asupra ITM Buzău care nu-și face treaba și care ne obligă să suportăm foamea și alte nevoi.

 • Pixele, stai calm. La Bujet, niciodata !!!
  Am afacerea mea de 30 de ani si imi ajunge sa traiesc decent si peste medie. Cu datoriile la Stat achitate la cent. Se poate !

 • A plecat in sfarsit Anton!Unde este politicul care o susținea?Unde îi sunt aripile de top?
  Acum are lacat la gura caci in locul ei a venit viitorul”primarel”pe care îl susținea in campania electorala!!!Cum oare de a acceptat ea sa-si schimbe scaunul ala comod din scoala ei????
  Duceti-i batiste,pregatiti șervețele….Hei….gasca ei,trezirea!!Ati amuțit?Va plânge șefa???A…..ce?Acum nu o mai sustineti??Cum?Pai era omul vostru?Ce?V-ati dat deoparte?????Ah….!!Plangeti si voi?Tunul,tunul,tunul cu apa la Merei!!!Sa iasa toți ca dracii din viesparele scorpiei,sa nu mai poată distruge generațiile de copii!!!!!

 • Usere, lasa ciocu mic, tu.
  Privatul a devenit nasol in timp, pentru ca ‘bujetarii l-au obligat sa corupa, la fiecare control la care veniti cu mana intinsa si sunteti pusi pe shpaga. Subiectul este foarte complex, toti au partea lor de vina, dar pestele de la cap se impute, iar capul este Legiuitorul in orice tara.

  Privatii (de sila, de mila) isi pot justifica averile atunci cand au peste medie, dar ‘bujetarii NICIODATA !!!!
  Vezi parcarile de la ANAF, Politie, Primarie si altele de gen ! Din CE ?! Din salariu ?!
  Privatul poate justifica oricand plusul (facut corect sau fraierind meltenii cu 1.450 lei pe luna, daca aia accepta o asa mizerie), dar ‘bujetarii nu stiu cat pot justifica din cateva mii de lei pe luna.
  Asa ca, lasa dreak obsesia pentru aia care au mai mult ca tine, ca de fapt asta te roade: INVIDIA si INCAPACITATEA sa ai mai mult decat poti duce.

  PS si acum numara-mi greselile de gramatica, ca altceva nu te duce neuronul.

 • Zicea ministrul școalelor de nu știu ce noutăți in organizarea concursului de directori din toamna cu nu ș ce comisie. Un sfat: un membru al comisiei respective sa fie un procuror DNA. Hai sa fiți sănătoși!

 • Anton,ti-a sosit ceasul!Am luat 10 la titularizare si am fost repartizată la Merei pe orele de cultură civică.La o saptamana dupa începerea anului școlar m-ai denigrat si m-ai determinat să plec din scoala ta pentru a-ti aduce fiica in locul meu.Si de atunci o tii pe post;fara a avea definitivatul dat!Rusine sa-ti fie!Esti de cea mai joasă speță!Sper sa te zvarcolesti încontinuu la cat rau ai facut!

 • Uite, 2 comentarii mai sus care descriu perfect ce ziceam eu.

  Ce a scris Daria, referitor la patronii din care 3 sferturi sunt niste borfasi care incalca legile.
  Ce a scris persoana cu 10 la titularizare, care a fost izgonita din scoala de directoare cu complicitatea inspectorilor.
  E o tara a borfasilor si a japitelor, din pacate. Borfasi in Parlament, borfasi in sistemul de justitie, patroni borfasi, directori si inspectori in institutii borfasi.

 • Apropo, pentru persoana care zice ca a luat 10 la titularizare. De ce zici ca i-a venit ceasul? I-au luat functia, nu a fost data afara din invatamant, nu a fost trimisa in judecata, asa cum ar fi meritat. Va preda fara functie o perioada, apoi probabil va fi numita iar in functii. La noi in tara gunoiul iese mereu la suprafata. Vor gasi alta coada de topor care sa ii tina locul cald pana revine, ca la noi slugile de partid se rotesc intre ele continuu.

 • Tita tot ruta rămâne,cu sau fara politic!Ce mielusel este a mea in prezenta oamenilor si ce drac este in rest!Fata mea a plecat din scoala ei,unde domina teroarea,discriminarea!Înafară de fiica-sa si gașca ei,nimeni nu are dreptul să zică ceva!Dar sa vedem gașca ei va mai fi?Ce proiecte?Proiecte fac alti profesori in scoala,ea doar își revendică diplomele!Sa se duca sef pe luna sa dirijeze stelele!!!!

 • Sa primească de la Dumnezeu cât a dat!Vor fi inundații și viituri pe râul Sărată,la cât au plâns toți după demisia ei!Gata!Ce atâta mediatizare?????Pune-te pe invatat sa stii ce sa predai!
  Esti tuta,varza,praf!Nu stii sa vorbesti dar sa ii înveți pe altii!Astea sunt note de top,de clasament,7,8????Te mai lauzi pe site-ul școlii cu notele!În locul tău mi-ar fi rusine sa deschid gura!
  ⚡⚡Nu vrei sa ne spui si cati copii corigenti au fost?Aceia unde îi încadreze,mai doamna.Doar 4 copii la Scoala Lipia?Cum a funcționat clasa cu 4?A…..dar până la 12,executivul minim pentru o clasa mai trebuie 8 elevi!!!!Deci esti in topul rușinii cu 8 elevi nepromovati!!!!!Te pup din mers!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.