Dispar stația de autobuz și de taxi de la Sf. Îngeri/McDonalds

Veste bună pentru buzoienii care vin la Piața Centrală cu mașina sau care au treabă prin centrul orașului.

Vizavi de Parcul Sf. Îngeri se va înființa o parcare mare cu o sută de locuri.

Parcarea publică se va amenaja în locul stației de autobuz de la McDonalds și a stației de taxi.

Stația de taxi va fi mutată pe Bd. Unirii, unde a fost sediul Companiei de Apă.

Stația de autobuz de la McDonalds va fi și ea mutată vizavi de Poșta Veche, pe Ostrovului, cam în dreptul farmaciei Maxi Farma (vezi foto mai jos).

Lucrările de amenajare a noii parcări publice vor începe de mâine. Azi, Trans-Bus a emis un comunicat în care a anunțat că de miercuri, 1 aprilie, va fi mutată stația.

Stimați călători dorim să vă aducem la cunoștință că începând cu data de
01.04.2020 stația Mc Donald`s din str. Trandafirilor care deservea Traseele 1, 3, 4, 7, 12, 13, si 13B va fi mutata pe str. Ostrovului în dreptul farmaciei MaxiFarma- vis a vis de Librăria Alexandria (cladirea în care a funcționat PTTR).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Dispar stația de autobuz și de taxi de la Sf. Îngeri/McDonalds

 • Numai idei geniale…Iei stati de taxiuri si o duci la dracu, muti si statia de autobuz ca sa o inghesui pe o strada laturalnica si mica si infiintezi o parcare..wow..100 de locuri…in viziunea cui 100? Evident cu plata…ghiciti unde ajung banii…

 • Chiar si venita de la un propagandist politic (ca sa fiu delicat…) precum Tereaca o astfel de veste nu are cum sa nu te incante. Bravo domnule primar !
  Si tu, Tereaca, uneori chiar reusesti sa ma pacalesti…..ocazional chiar aduci a jurnalist…
  :)))

 • E foarte aglomerata zona mai vine si trans-bus o sa fie un calvar

 • Exact ca in 1992

 • Ideea e buna ! Bravo !

 • Consider buna ideea. In zona centrului poti sa te invarti si cate o ora fara sa gasesti un loc de parcare. In plus va mai aduce niste bani Primariei.

 • Cam ce parcare, eventual mixtă, subterană și supraterană sau măcar numai terană, ar fi ieșit pe terenul actualului Mc Donald?! Dar lucizii, corecții, inteligenții votanți pe vecie ai lui Boșcodeală hipnotizați de geniul din capul plin de tertipuri al gelatului, l-ar mai fi votat și azi dacă nu îl luau hingherii.

 • Asta este specificul Buzaului. Toata lumea merge cu masina in centru si sa aiba loc de parcare? Este de fapt singurul loc de unde primaria poate sa mulga bani. Era singura portiune mai degrevata de masini in intersectia aia. NU cred ca acolo vor avea loc 100 de masini.Poate era mai bine sa se faca un sens giratoriu/unic in ton cu specificul buzoian.In plina criza medicala investim in asfalt, borduri,camere video, bancute, etcSa ne fereasca cel de sus de o suceveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.