Dispariție din fața CJ Buzău. Iată cum arată acum

Un cititor ne-a sesizat sâmbătă de această modificare din dreptul clădirii CJ Buzău și a Prefecturii.

„Vă rog să veniți aici și să vedeți. Muncitori de la Urbis Serv au scos din rădăcini gardul viu din fața Consiliului Județean”.

Informația a fost confirmată dinspre Urbis Serv.

„Da, aceasta e viziunea noului arhitect peisagist al municipiului Buzău. Spații largi, deschise, unde se va sădi gazon și flori. Deocamdată s-a îndepărtat gardul viu de la CJ și de lângă Biserica Greci”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Un oficial de la CJ Buzău s-a arătat de acord cu desființarea gardului viu de pe spațiul verde din fața instituției, dar nu dintr-un motiv ce ține de estetică:

„E bine că s-a scos. În spatele gardului viu, feriți de ochii trecătorilor, o mulțime de tineri consumau pe aici niște chestii nu știu cât de legale. Numai eu de câte ori nu i-am surprins pitiți aici când am intrat în instituție cu treabă pe seară ori în weekend, când nu era program”.

Citește și articolul: „M-au lovit ușor cu mașina, după care au tăbărât pe mine cu pumnii și picioarele”. Pietonul de 18 ani a ajuns apoi la Săpoca!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Dispariție din fața CJ Buzău. Iată cum arată acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.