Dispariție din fața CJ Buzău. Iată cum arată acum

Un cititor ne-a sesizat sâmbătă de această modificare din dreptul clădirii CJ Buzău și a Prefecturii.

„Vă rog să veniți aici și să vedeți. Muncitori de la Urbis Serv au scos din rădăcini gardul viu din fața Consiliului Județean”.

Informația a fost confirmată dinspre Urbis Serv.

„Da, aceasta e viziunea noului arhitect peisagist al municipiului Buzău. Spații largi, deschise, unde se va sădi gazon și flori. Deocamdată s-a îndepărtat gardul viu de la CJ și de lângă Biserica Greci”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Un oficial de la CJ Buzău s-a arătat de acord cu desființarea gardului viu de pe spațiul verde din fața instituției, dar nu dintr-un motiv ce ține de estetică:

„E bine că s-a scos. În spatele gardului viu, feriți de ochii trecătorilor, o mulțime de tineri consumau pe aici niște chestii nu știu cât de legale. Numai eu de câte ori nu i-am surprins pitiți aici când am intrat în instituție cu treabă pe seară ori în weekend, când nu era program”.

Citește și articolul: „M-au lovit ușor cu mașina, după care au tăbărât pe mine cu pumnii și picioarele”. Pietonul de 18 ani a ajuns apoi la Săpoca!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Dispariție din fața CJ Buzău. Iată cum arată acum

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.