S-a aplicat dispozitivul de blocare a roților

Cu zece zile în urmă buzoienii.ro scria despre anunțurile lipite în parbrizele mașinilor scose la vânzare în parcarea supermarketului Kaufland de pe strada Frăsinet.

Samsarii erau amenințați că autoturismele vor fi ridicate și depozitate în altă parte în caz că nu vor elibera parcarea Kaufland.

„Vor să ne sperie. Nu au ei dreptul de a ne ridica nouă mașinile”, au spus atunci comercianții auto.

E drept că acțiunea de „intimidare” cu ridicarea mașinilor pare să nu fie una legală, iar argumentul folosit – o hotârâre a Consiliului Local Buzău – cu siguranță nu se poate aplica în parcarea Kaufland.

Iată că azi un cititor buzoienii.ro – căruia îi mulțumim – ne-a trimis o fotografie din parcarea Kaufland de pe Frăsinet.

În ea apare o mașină Opel pe care este montat un dispozitiv de blocare a roților – o premieră în Buzău.

Este, iată, noua măsură găsită de conducerea magazinului pentru a îndepărta mașinile din parcarea Kaufland.

Pentru deblocarea roților se va cere o sumă de bani, cât să-l facă pe samsar să nu-și mai lase pe viitor marfa pe terenul centrului comercial.

Cum și Urbis obișnuiește să ridice „sehașurile” de pe domeniul public, iar Poliția Locală aplică amenzi usturătoare, pare că singura opțiune sigură a comercianților auto rămâne spațiul de la Drăgaică.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „M-au nenorocit. Emilian, Soare și un agent de la Lex”. Iată VIDEO CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „S-a aplicat dispozitivul de blocare a roților

  • bravo! dati le o amenda sa ii usture! a doua oara sa nu mai parcheze acolo!
    astia sunt ca sobolanii unde gasesc o gaura acolo se baga! omul e cea mai rea, perversa si distrugatoare fiinta vie de pe pamant!

  • Frumos! Dar cred ca aia nu era masina de samsar… cred ca a fost parcata pe loc de handicap… si ma bucur si mai mult daca am dreptate!!! Sper sa se ia aceasta masura peste tot in buzau unde sunt locuri pt handicap sau mamasi copilul!
    Si mai am o idee, sper ca cei de la kaufland (bariera ploiesti) sa se sesizeze si sa faca acest lucru cu masinile parcate ale celor ce merg la nunta sau petreceri pe la saloanele din zona! cand mergi la kaufland,locuri ocupate de oameni de la petrecere…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.