Distincție primită de șeful CJ Buzău. „E meritul buzoienilor, eu doar îi reprezint”

Emanoil Neagu a primit titlul de cetățean de onoare al Raionului Soroca, înfrățit cu Buzăul.

O distincție mai mult decât meritată, ținând cont de activitatea șefului CJ Buzău din ultimii ani, când aproape lunar a trecut granița, ca emisar al diverselor proiecte de ajutorare a fraților de peste Prut.

Pe lângă Soroca, Neagu a început să se implice și în ajutorarea raionului Dăbăsari, aflat la hotarul cu Regiunea Autonomă Transnistria

„În ziua când Republica Moldova a sărbătorit 28 de ani de Independență, am avut bucuria să primesc titlul de „Cetățean de onoare al Raionului Soroca”. O zi plină de emoții, de revederi şi de mulțumire sufletească, văzând evoluția şi dezvoltarea acestui raion, la care a contribuit şi comunitatea buzoiană, pe care o reprezint. Acest titlu este o onoare, dar reprezintă şi o mare responsabilitate să continuăm proiectele comune cu frații noştri de peste Prut. Mulțumesc Consiliului Raional Soroca, dar şi consilierilor județeni pentru că au susținut proiectele propuse! Este o plăcere să mă aflu în Soroca, un loc unde mă simt ca acasă şi în care am fost întâmpinat întotdeauna cu brațele deschise!”, a spus Neagu.

Delegație a consilierilor județeni de la Buzău, primiți în raionul Dubăsari

Deși nu este la hotarul cu Republica Moldova, Buzăul este în topul județelor care s-au implicat cultural și financiar în proiecte cu comunități din Basarabia.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Distincție primită de șeful CJ Buzău. „E meritul buzoienilor, eu doar îi reprezint”

  • Poate pentru altceva trebuia Neagu premiat, Tereaca ce presa faci tu ? pacat ca la Campus parca incercai ceva, stii bine !!?

  • Preferam ca Neagu să primească titlul de cetățean de onoare al județului Buzău pentru realizările pe care ar fi trebuit să le facă. Dar, încă avem drumuri județene neasfaltate, încă avem localități fără rețea de apă curentă, fără canalizare, fără gaze, încă avem unități școlare cu wc-uri în curte…
    În schimb, pe Neagu îl interesează de moldoveni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.