DNA a închis dosarul!

Bucurie în această dimineață pentru primarul Toma.

„Trebuia să fie de aseară, dar am fost plecat cu treabă și n-am mai trecut pe la birou. Doamna secretară mi-a pus de aseară pe birou hârtia de la DNA. Am găsit-o în dimineața asta. CLASARE! Dosarul de la DNA de care s-a făcut atâta vorbire a fost închis”, a spus primarul.

C-tin Toma, primar Buzău: „Nu avea cum să fie altfel. Totul a fost cât se poate de legal, verificat și răsverificat de atâția oameni din diverse instituții. Mulțumesc procurorului de caz pentru că, iată, a fost un tip corect și a respins acea plângere penală. Le mulțumesc și celor care m-au susținut în această perioadă destul de dificilă. Tuturor, simpatizanți sau dimpotrivă, le transmit un lucru, de care să fie siguri: Toma nu ia șpagă!”.

Primarul a mai adăugat că așteaptă scuze de la adversarii politici care l-au acuzat pe nedrept.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „DNA a închis dosarul!

  • Acum așteptam plangerea penala împotriva celui care a făcut asa ceva primarului si orasului Buzau. Dl.Tereaca va rog sa scrieți un articol cand il va gasi pe cel care a făcut nesimțirea asta, ca sa știm si noi cine este, nu de alta, dar sa primeasca niste huiduieli zdravene. Acel penal trebuie sa plateasca si cat mai repede, împreună cu gasca lui. Este inadmisibil. Eu sunt sigur ca este Florescu si va plati pentru asta, chiar daca a fost directorul tribunalului sau ce a fost el.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.