„Dna doctor a fugit mâncând pământul! Tatăl meu era să moară la câteva minute după ce i-a refuzat internarea!”

Update

Colegiul Medicilor Buzău s-a sesizat din oficiu în urma publicării acestui articol de către site-ul buzoienii.ro


Plângere la adresa medicului Narcisa Ispas, medic pneumolog la Spitalul Gârlași.

Aceasta este acuzată de fiul unui pacient că tatăl său (Eugeniu Ungureanu) era să moară la doar câteva minute după ce, în loc de internare, medicul decisese trimiterea acestuia acasă.

Dr. Narcisa Ispas

„Când a văzut ce s-a întâmplat pur și simplu a luat-o la fugă. Nu i-am mai văzut decât spatele. Nu se poate așa ceva. Tatăl meu, cu cancer la plâmâni, s-a simțit foarte rău sâmbătă. Insuficiență respiratorie. Ne-am dus cu el la UPU. După patru ore la UPU, medicul de acolo ne-a direcționat la ora 03.00 pentru internare la Spitalul Gârlași. Numai că doamna doctor Narcisa Ispas a spus că nu e nevoie, că pacientul (în scaun cu rotile și cu masca de oxigen), deși reclama că se simte rău, poate merge acasă. Înainte de a pleca, tatăl meu, a avut nevoie la toaletă. La întoarcere tatăl meu a avut o stare bruscă de rău, a intrat în stop respirator. Norocul nostru a fost că echipajul de pe ambulanță refuzase să plece, deși doamna doctor Ispas le ceruse acest lucru. Salvatorii au intervenit imediat, în timp ce doamna doctor a luat-o la fugă pe culoar. Acum tatăl meu se află la Terapie Intensivă, între viață și moarte. La doamna doctor m-a deranjat foarte mult și ce i-a spus mamei mele cu tonul ridicat: „La ce v-așteptați la boala pe care o are. Să trăiască prea mult ?”. Nu mi se pare acceptabil, omul vrea să trăiască, familia vrea să lupte, nu decide dânsa când trebuie să moară cineva”, ne-a declarat Adrian Ungureanu.

Cu lacrimi în ochi, fiul a precizat că după ce tatăl său se va stabiliza va depune plângere împotriva medicului Narcisa Ispas.

Până la ora publicării acestui articol, medicul Narcisa Ispas, nu a putut să furnizeze încă un punct de vedere deși reporterul a trimis o solicitare la cabinet. Imediat ce îl vom primi îl vom publica.

Citește și articolul: Video: Iată momentul în care patru cățeluși sunt abandonați pe trotuar! Emoții mari pentru cei care i-au abandonat! Pot fi identificați!

Conducerea spitalului județean a precizat că nu poate analiza acest incident până în momentul în care nu va exista o plângere scrisă.

Iată mai jos declarația dată reporterului buzoienii.ro.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Dna doctor a fugit mâncând pământul! Tatăl meu era să moară la câteva minute după ce i-a refuzat internarea!”

  • Narcis Ifrim. Nu Ispas
    Asa e la noi majoritatea te trimit acasa

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.