Doamnă din Buzău: „Anul acesta am plantat din nou gazon, floricele, trandafiri…”

Plângere a unei doamne din Buzău către primarul C-tin Toma. Femeia a trăit o mare dezamăgire după ce a constatat că spațiul verde de care s-a îngrijit, undeva pe str. Unirii, a fost vandalizat. Florile sădite au fost furate!

Daniela Marcu: „Ne-ați îndemnat, dl.Primar, să contribuim la înfrumusețarea acestui oraș! Și am contribuit în fiecare an, am pus gazon, l-am îngrijit, dar întotdeauna cineva a venit și a stricat. Nu era de ajuns că ne luptăm cu proprietarii de animale de companie care nu strâng mizeria în urma lor. Anul acesta am plantat din nou gazon, floricele și trandafiri, care au fost furate! Unde este politia locala, care de altfel este foarte vocală? Au știut să vină să îmi atragă atenția să vopsesc clădirea pentru că niște derbedei au făcut graffiti pe pereți, că altfel ma amendează. Dar, în rest, nu îi vezi. Când ar trebui să patruleze, dorm în spatele blocurilor în mașină. Sunt extrem de dezamăgită”.

Concluzia, Buzăul, oraș al contrastelor. Aici coabitează, pe de o parte, cetățeni cu bun simț/gust și implicare civică, dar și indivizi lipsiți de o minimă educație, judecată, respect…

loading...

8 comentarii la „Doamnă din Buzău: „Anul acesta am plantat din nou gazon, floricele, trandafiri…”

 • Mergeti pe langa piata de flori, le veti gasi la „indienii conationali” care le vand pe trotuar.
  100% !

  Răspunde
 • Respect pentru dumneavoastra .
  Nu deranjati politia locala , o sleahta de bugetari privilegiati !

  Răspunde
 • Unde e politia locală?Pai se pare ca nicăieri.Uitati-va doar ziua in stațiile de autobuz de pe unirii sud sa vedeti cetele de rromi de la tara care stau cu orele pe canapele ca sa poată spune ca au fost la oras,la zecile de cersetori,la bețivii care beau direct pe strada.Poate ca trebuie in curand sa aplicăm noi legea ca apoi sa fim amendați de poliție.

  Răspunde
 • Animale!!! Si gardieni platiti pe bani grei de toti buzoienii degeaba!

  Răspunde
 • Sssst… Liniște! Gardienii locali lucrează. La un ciorap…
  Tereacă, inițiază un sondaj on-line cu întrebarea: Sunteți de acord cu desființarea poliției locale?, cu trei răspunsuri: Da, Nu, Nu știu.

  Răspunde
 • Florile le rup oamenii strazii.
  Am asistat la o astfel de scena langa Hasdeu, unde un om al strazii rupea florile sub privirile politistilor locali din duba politiei locale. Bineinteles ca politistii n-au schitat un gest, ca ei vaneaza oameni ai muncii ce platesc amenzile chiar daca sunt abuzive, de frica sa nu fie dati afara de primarie din case cu executorii. Nu se incurca politistii sa bage in seama adevaratii contravenienti, ei sunt trimisi pe teren sa produca bani pentru primarie prin orice metoda de la oamenii normali, nu sa se lege de contravenientii ce sunt oameni ai strazii care n-au nimic de pierdut si care nu aduc bani primariei, ba din contra.

  Răspunde
 • Stire”bomba”, a la Tereaca. Doamna respectiva este suparata ca era sa fie amendata de Politia Locala, mai putin de floricele si importanta cantitate de gazon semanata. Am apelat in cateva randuri la acestia, prin telefonul cetateanului 0238/955, avand locul de parcare concesionat ocupat si au fost f operativi, rezolvandu-mi problema. De asemenea, am fost verificat zilnic de catre agentii Politiei Locale fiind in carantina la domiciliu, atat eu, cat si alte doua familii din bloc. Fara a fi partinitor, eu sunt multumit de serviiciile acestora!

  Răspunde
 • Bună ziua.
  Același lucru am pățit și eu pe Spiru Haret. Am investit foarte mulți bani, muncă și dragoste și vin indivizi sau individe ce nu știu să prețuiască munca altului si smulg florile. Am pus cameră de luat vederi și am văzut unul din hoți. Acum ce fac? Cui mă adresez domnule primar? Am făcut cerere la Primărie pentru gardut si a-ți spus că nu se justifică. Cu mine care am vrut să schimb înfățișarea blocului cum rămâne?
  Mă numesc Manea și stau la Blocul 21A.
  Cine îmi poate răspunde?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.