Doamna prefect, rezolvați-o și p-asta! A murit un om

De fiecare dată când plouă mai tare șoseaua Buzău – Brașov se acoperă cu apă între Viperești și Cislău.

Când are loc o rupere de nori, cum s-a întâmplat vineri după-amiază, carosabilul nu se umple doar cu apă, ci și cu aluviuni și vreascuri, venite de pe dealurile dinspre Tronari.

Ieri a plouat tare din nou, iar drumul s-a acoperit iar de apă. S-a consemnat și un deces după ce un autoturism a acvaplanat și s-a încolăcit după un nuc de pe marginea drumului.

Pe acest fond, primarul din Viperești a sesizat care este problema din zonă și a solicitat autorităților intervenția rapidă.

„De e o problemă mare acolo. Când plouă apa vine mereu pe drum. Cauza ? Nu există șanț pe marginea drumului care să preia apa. Eu am mai spus-o, dar până acum nu m-a auzit nimeni. Poate după moartea acestui om cineva se va sesiza totuși și va aloca fondurile necesare. Trebuie făcută rigolă până la unul dintre poduri, fie înspre Viperești, fie înspre Cislău”, a răbufnit Romi Dedu, după ce a văzut trupul fără viață al șoferului.

Astăzi, pentru a treia oară în cinci zile(!), drumul național a fost acoperit din nou de ape după cum ne-a sesizat un cititor care ne-a trimis mai multe poze.

Doamna Prefect, rezolvați-o și p-asta

Carmen Ichim e cel mai bun prefect pe care l-a avut în ultimii ani jud. Buzău, alegerea ei fiind una inspirată. Activă, informată și insistentă, a rezolvat multe probleme, inclusiv de infrastructură. Acum, este rugată de comunitate să acționeze și pentru rezolvarea acestei probleme. Doar dânsa îi poate chema la ordin/discuții pe cei de la drumuri naționale, pe primarii din Viperești și Cislău etc. pentru a se realiza acea rigolă.

DN10 între Viperești și Cislău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Doamna prefect, rezolvați-o și p-asta! A murit un om

  • Acvaplanarea se produce cand CIRCULI CU VITEZA PE O SOSEA ACOPERITA DE APA,sub 25 km/h nu risti sa te incolacesti dupa un pom,chiar daca soseaua ESTE USCATA.Trebuie rezolvata situatia ,dar pana atunci circulati cu atentie ,MAI ALES CA SUNT AVERTIZARI FACUTE DIN TIMP.

  • Nu intereseaza pe nimeni! Asa se intampla si la Maracineni! De doua luni au sapat toata marginea drumului pentru extindere sosea si au lasat asa. Creste iarba in santuri. Au fost cateva incidente, dar se asteapta sa apara accidente cu morti. Deja se surpa marginile daca nu se iau repede masuri. Degeaba sufera toata lumea, la noi se lucreaza romaneste.

  • Omul a murit din cauza ca l-a mancat talpa si a calcat acceleratia la maxim, nu din alt motiv.
    Unii oameni sunt nebuni si indiferent de conditiile meteo continua sa mearga cu viteza de autostrada, iar natura nu iarta si ii taxeaza cum e normal.

    Se intampla asfel de incidente si pe soselele pe care e doar apa de ploaie cazuta pe suprafata… e absolut normal ca atunci cand ploua si tu mergi cu viteza de autostrada sa risti sa pierzi controlul si sa provoci un accident mortal.
    Oare cum aratau cauciucurile, ca am vazut de multe ori prin sate ca masinile au niste cauciucuri pe care nici nu se mai cunoaste modelul in relief, atat de tocite sunt, in conditiile astea si o frana mica pe asfalt uscat poate sa rezulte o moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.