Doar aici s-a tăiat panglica azi în jud. Buzău. Iată de ce condiții beneficiază copiii

Corp de clădire nou, cu două săli pentru grădiniță la parter și două la etaj pentru școală.

A fost inaugurat azi dimineață la ora 09.00 la Costești.

Onoarea de a tăia panglica le-a revenit primarului C-tin Moise, directoarei Mihaela Sava și trimisului Inspectoratului Școlar – Mădălin Podgoreanu.

„Cum a fost ? Greu tare. Sunt opt ani de când au început lucrările, fără a mai vorbi despre documentație. Constructorul care a început lucrarea a dat faliment, a trebuit refăcută documentația, găsit alt constructor… Mă bucur că am putut face în sfârșit inaugurarea, vedeți și dvs. copiii beneficiază de cele mai bune condiții. Anul trecut am inaugurat și terenul de sport în aer liber, următorul proiect e construcția unei săli de sport și amenajarea curții. Toate din fondurile primăriei”, a anunțat primarul C-tin Moise.


„E o diferență uriașă între vechea și noua grădiniță care va funcționa la parter. La etaj am ales să mutăm două clase de-a treia. Inițial era vorba să mutăm clasa zero și clasa întâi, dar, fiind vorba de trepte, am hotârât cu toții, cred eu mai înțelept, să-i aducem aici pe cei de-a treia. Sunt două clase de-a treia cu 19 respectiv 20 de elevi. Mulțumim domnului primar pentru sprijinul acordat școlii nostre”, a spus Mihaela Sava – directorul școlii.

Imobilul beneficiază de încălzire centralizată pe lemne și câte două toalete (fete + băieți) pe fiecare etaj.

Sălile de curs au ferestre mari, parchet, lambriuri și mobilier nou (o parte va ajunge chiar azi).

Există acces și pentru persoanele cu handicap motor, scară de incendiu, iar la etaj și un balcon generos – unde se pot desfășura diverse activități în aer liber.

Mai jos s-a inserat o galeria foto cu imagini din noua incintă, dar și cu vechea grădiniță pentru a putea compara fidel trecutul cu prezentul.

După inaugurarea noului imobil, pe terenul de sport s-a ținut festivitatea deschiderii noului an școlar (vezi foto mai jos).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Paradoxal, e o veste bună! Iată de ce! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.