„Doar asta să se vândă aici! Restul, la supermarket!”

Propunere interesantă adresată primarului, dar și buzoienilor, în general.

„Propun ca în Piața Centrală tarabele să fie ocupate doar de cei care vând produse agricole românești. Nu mi se pare normal să se comercializeze portocale, banane, lămâi și multe alte produse din import. Acestea să se comercializeze la supermarket și la alte magazine de profil. În piață aș prefera să găsesc doar produse de la fermierii și țăranii autohtoni. Ce părere aveți?”

PS. Apropo de pandemie. Ar fi și piața mai ,,aerisită!”.

Propunerea este întărită de o reclamație a unui producător care susține că nu are tarabă din pricina produselor industriale:

„În Piața Centrală în loc de legume și fructe sunt tarabe ocupate cu produse industriale. LUAȚI MĂSURI, noi cei cu legume și fructe nu avem unde să ne punem marfa. Cine le-a dat acceptul?”

loading...

4 comentarii la „„Doar asta să se vândă aici! Restul, la supermarket!”

  • Super bună propunerea!!!

  • Adica… Sa ma duc la supermarket pt cateva lamai, desteptule? Daca era un altul cu cartofi pe acea taraba si tot n aveai loc, te mai deranja? Ce idee stupida, sa nu mai gasesc pe piata si sa alerg de colo, colo, dupa cumparaturi! Nu cred ca toti sunt de acord! Cultiva tu lamai si vin si iau de la tine… Nu, nu e o idee buna! Nu toti au masini sa si permita sa alerge tot orasul!…

  • Vă dați seama câte interese ” oculte ” se zgândăresc ?! ( Ideea, în sine, e cu totul remarcabilă !)

  • Ca rămân producători fără posibilitate de desface a producție proprii nu sunt de acord, însă sunt de acord cu alte măsuri care sa ii responsabilizeze fata de client. Am fost dezamagita de comportamentul precupetilor ( te fura la cântar, maldăr de marfa frumoasa pe taraba și îți umple sacoșa cu tot ce este mai prost din spatele acelui maldăr, nu toate produsele sunt românești). Prin comportamentul jefuitor alunga cumpărători din piețe și se vor plânge ca patronii care au alungat din țara muncitori ca ii plătea cu 650 lei/luna -salariu minim. Acum se plâng ca nu găsesc oameni sa ii angajeze și mint spunând ca romanii sunt lenesi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.