Doar ei s-au gândit la asta la Buzău

Au fost singurii reprezentanți care au ținut să fie prezenți la ceremonia de omagiere a eroilor căzuți la Revoluția din ’89 din partea unui partid de la Buzău.

E vorba de membrii PRO România – care au depus o coroană de flori la monumentul din Piața Dacia.

Delegația partidului înființat de Victor Ponta a fost condusă de Viorel Dobre, membru în Comitetul de Coordonare al Filialei locale, și de Viorel  Ștefu, fostul șef al IPJ Buzău și Ialomița, înscris recent în Pro România (CLICK AICI).

Iată comunicatul de presă emis de PRO România cu acest prilej.

„Zi plină de emoții sâmbăta trecută în fața primăriei Buzău , unde reprezentanți ai armatei, poliției și jandarmeriei au adus un omagiu eroilor buzoieni care au făcut sacrificiul suprem pentru a aduce libertatea în decembrie 1989. În prezența câtorva zeci de revoluționari, dar și a urmașilor celor care și-au dat viața pentru a trăi în democrație, a avut loc o slujbă religioasă de pomenire. Asta nu înainte ca Lionel Zosner, poate cel mai cunoscut dintre cei care în decembrie 1989 au strigat libertate, să țină un speach despre ce a fost, este și va fi  Revoluția în conștiința românilor. După care s-a trecut la depunerea de coroane de flori din partea reprezentanților celor mai importante instituții ale statului, și nu numai, din municipiu și județ. Festivitatea a fost încheiată pe muzica fanfarei militare în pas de defilare de cele trei detașamente prezente, ale Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Forțelor Armate. De menționat, lucru foarte important în economia politică a acestei manifestări, că singura formațiune politică ce a depus o coroană de flori în memoria eroilor revoluției a fost PRO România Buzău” – comunicat PRO România Buzău

Conform ultimului sondaj de opinie prezentat la CURS la mijlocul lunii decembrie, partidul lui Ponta a ajuns la nivel național la un procent de 9%, la egalitate cu ALDE.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „PRO România, beneficiarul scăderii PSD”. Iată comunicatul partidului lui Ponta după ultimul sondaj CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Doar ei s-au gândit la asta la Buzău

 • Ce eroi si ce Revolutie?
  Tocmai ce s-a incheiat ancheta si s-a stabilit ca a fost o lovitura de stat si au fost trimisi in judecata tradatorii de tara in frunte cu Iliescu care au orchestrat lovitura de stat si uciderea lui Ceusescu si ca sa faca asta au tras in clasa muncitoare adusa tot de ei pentru a capata sustinere populara a celorlalti ce nu au fost adusi de ei sa il omoare pe Ceusescu.
  A fost doar o lovitura de stat, cine a trait acele vremuri isi aduce aminte cum cadrele de varf nomenclaturiste au dus oamenii din intreprinderi ca sa faca prostest sub amenintarea pierderii locului de munca… totul a fost organizat pentru ca dupa ce il omoara pe Ceausescu sa devalizeze si sa se faca stapani peste acele intreprinderi.

 • REVOLUTIE in decembrie 1989?Pai,ia sa vedem noi definirea termenului de REVOLUTIE:Ansamblul transformarilor calitative profunde care cuprinde fie un sistem in intregime, fie unul sau mai multe subsisteme ale acestuia;Schimbare brusca si de obicei violenta a structurilor sociale,economice si politice ale unui regim dat. …..Buuuun!! Daca partea a doua a definitiei poate incadra MISCAREA SOCIALA VIOLENTA din decembrie 1989 ca ‘revolutie’,desi ‘schimbarea’ poate fi foarte bine definita de zicala populara ‘la vremuri noi,tot noi’ ,privind la prima parte a definitiei, nu poti decat sa te intrebi:care revolutie? unde? Ce s-a schimbat? Cand?……..

 • Nu a fost nicio revoluție în România în decembrie 1989. A fost doar o lovitura de stat, orchestrata de cei din jurul lui Ceaușescu, pe fondul crizei puterilor comuniste din jurul tarii noastre. Se stia de la începutul anului 1989 ca Ceaușescu va pica.
  Ceu din umbra regimului ceaușist se saturasera sa mănânce resturi asa ca au decis sa prelua puterea.
  Actualmente tara este condusa de nr. 1 și 2 din fosta Securitate și din fostul PCR. Cei care au fost la butoane au rămas în continuare.
  Au murit oameni nevinovați în decembrie 1989 împușcați de armata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.