„Doar n-or fi proști să se vaccineze ca să meargă apoi la muncă!”

E un mesaj al unui buzoian supărat foc că grădinița copilului său e închisă de o lună.

Jumătate din grădinițele din Buzău (vezi lista mai jos) au lacătul la porți din cauză că personalul nu s-a vaccinat în proporție de minimum 60%.

„În conditiile în care doamnele educatoare și restul personalului își primesc salariile întregi, doar n-or fi proști să se vaccineze ca să meargă apoi la muncă! Pentru câteva persoane suferim zeci/sute/mii de părinți din Buzău. Situația este delicata și dramatică în același timp.

Nu avem cu cine să mai lăsăm copiii, iar unii dintre părinți fac eforturi considerabile ca să poată plăti pe cineva, în cazul fericit că au găsit pe cineva de încredere.

Înțeleg drepturile omului, dar cu dreptul copiilor la educație cum rămâne? S-a dovedit că suspendarea activităților școlilor și grădinițelor a fost o decizie dezastruoasă pentru educația emoțională și socializarea celor mici.

Părinții nu îndrăznesc să întrebe conducerea ori pe doamnele educatoare, de teama repercusiunilor asupra copiilor!”, a scris, frustrat, buzoianul.

Incorectitudine față de personalul grădinițelor care funcționează

Dacă șapte grădinițe din Buzău sunt închise, alte opt funcționează.

Rezultă de aici o incorectitudine flagrantă. Unii vin la serviciu, iar alții stau acasă, dar primesc aceiași bani.

Cum de acceptă statul să plătească salarii de zeci de milioane de euro (la nivelul întregii țări) unor persoane care stau acasă ? Oare la privat o fi la fel ?

GRĂDINIȚE ÎNCHISE

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 1 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 3 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR. 5 MUNICIPIUL BUZĂU (procent zero?)

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 6 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT „CEI ȘAPTE PITICI” MUNICIPIUL

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT „BOBOCEI DIN MICRO III” MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT „CĂSUŢA FERMECATĂ” MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIȚE DESCHISE

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 4 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 8 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 9 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 10 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR. 15 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 18 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL „PITICOT” MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL „CĂSUŢA PITICILOR” MUNICIPIUL BUZĂU

Citește și:

loading...

27 de comentarii la „„Doar n-or fi proști să se vaccineze ca să meargă apoi la muncă!”

 • Cei din invatamant sunt categoria profesionala cea mai iresponsabila, detin diplome de absolvire la unitati de invatamant indoielnice si au cele mai mari pretentii salariale, in timp ce noi, celelalte categorii profesionale muncim din greu pe un salariu mediu. O invatatoare lucreaza 3 ore pe zi si de multe ori, isi mai rezolva problemele personale fix in acele 3 ore. Educatia este doar o poveste, totul este doar in sarcina parintilor

 • Ia nu mai dați vina pe educatoarele nevaccinate ! Dacă era un post așa bun și călduț veneau alte persoane în loc ! Cum……nu se înghesuie nimeni ? Statul ar fi putut să angajeze pe altcineva ! De ce nu o face ? Pentru că e incapabil, nu-i pasă, nu știe cum !
  Stai că vine acum legea cu vaccinarea copiilor mici. Dl care comentează mai sus o să alerge să-si vaccineze copilul ?

 • Conform noului proiect de lege ce urmează să fie votat în Camera Deputaților sunt exceptați de la certificatul verde al vieții autoritățile și instituțiile din cadrul autorității judecătorești.
  Ia zi Cătăline, nu-i așa că judecătorii și procurorii sunt niște feudali, niște primitivi, niște geto-daci, niște moromeți, niște pupători de moaște care se închină la Shoshoaca!

 • Sa-si vaccineze parintii copiii de 5 ani peste 60% si apoi vor veni si educatorii la ore fizice. Apropo, tocmai au fost cumparate 4.000 de doze de adrenalina pentru socurile anafilactice la copii. Asa preventiv pentru vaccinarea obligatorie a copiilor.
  In locul unui conflict intern in societate mai bine vedeti pe cine puneti stampila atunci cand aveti posibilitatea.

 • Recomand ziarul curentul din 11 august 1940 (se gaseste pe net ) ! Poate si oile vaccinate vor invata ceva !

 • Gigu-le, dozele de adrenalina sunt prezente in ORICE CABINET MEDICAL care face ORICE TIP DE VACCIN.
  Unii, mai sunt si alergici, asta e. In cazuri extreme, ai facut doza de adrenalina si gata, se rezolva imediat. Cazuri rare, dar e obligatoriu sa le ai.
  Iar intram in teoria pixelata a conspiratiei ??!!! :))))
  Offff….

 • Un titlu de stire deloc onorant si menit doar sa instrige oamenii asupra cadrelor didactice. Rusine celui care a scris si celor care au aprobat publicarea. Conform doctrinei ar trebui sa va documentati si a scrieti in acest articol ca personalul din scoli este intrebat doar de vaccin, nu sunt inclusi in calcul si cei care au trecut prin boala si au chiar si certificatul verde. Sunt atatea nereguli pe care ar trebui sa le evidentiati, iar tot ceea ce puteti face este sa instigati cetatenii? Aveti 3 sugestii de articole care ar trebui sa apara in presa numai din comentariile postate aici, poate aveti curajul sa faceti presa libera.

 • Am ajuns sa ne vaccinam copiii pentru ca noua adultilor ne este frica sa nu murim sau sa nu ne cipuiasca. Halal exemple pentru copiii nostri. Si ne mai batem cu pumnii in piept ca ii iubim. Pana acum daca noi adultii ne vaccinam reveneau si ei la copilaria normala.
  Nu ca be vindeca sau nu de covid caccinul. Era doar o chestiune strict sociala si morala, macar incercam.
  Asa ne uitam pe net la nocivitatea vaccinului, timp in care copiilor li se sluteste copilaria.

 • Terminați cu prostiile! Gibraltar este vaccinat 100% și numărul de infectări a explodat. Vaccinul nu oprește răspândirea virusului. Vaccinul nu este soluția salvatoare, este orice altceva!

 • Criteriul deschiderii în funcție de rata de vaccinare e prostia. Sunt cadre care au trecut prin boala, au certificat dar nu se ia în calcul decât vaccinul.
  În plus, dragii mei. Chiar va încălzește cu ceva dacă sunt vaccinate 6 cadre din zece? Bun, deschidem gradinita cu 200 de copii. Dacă sunt doar 5,o închidem.
  Factorul de decizie ar trebui sa fie rata de incidenta a cazurilor. Pt ca și dacă sunt vaccinați și dacă nu, virusul tot se transmite.
  Eu nu ma simt în siguranță știind că fata cea mare merge la școală în astfel de vremuri, cu colegi care fac naveta sau se înghesuie în autobuze.
  Problema vaccinării e doar o ceată ca să nu vadă cei naivi ca se moare în spitale pe capete, vaccinați și nevaccinati pt ca nu au medicamente.
  Treziți-vă oameni buni!

 • noi parintii facem eforturi foarte mari, nici nu va dati seama cei care nu au copii.

  Ma duc mai devreme la serviciu, ca sa pot pleca la 12 sa iau copilul de la scoala sa il duc la bunici si apoi la 4 sa fug la gradinita sa iau al 2-lea copil.

  Jonglez cu copii ..cu orele..cu munca cu prietenii c cu toata lumea …ingros din obraz, incerc sa dau 150% sa compeensez sa nu se planga nimeni de „plecarile mele”

  Si totul se intampla conform unei doamne asistente de la Maternitatea Buzau:” ce te vaiti, daca ti-a placut!!! …acum sufera …este treaba ta nu a noastra, pe noi nu ne intereseaza!”..cam asa ceva!!

 • Anonim, examenele pentru invatatori si profesori sunt publice. Fa un modul psiho-pedagogic si apoi da un examen la invatatori sau pe ce domeniu de predare vrei, apoi castiga salariu mare cu munca putina, sa te bucuri si tu. De faptul ca sunt trimisi copiii la scoala cu educatie zero, cu probleme de comportament de tot felul, asta nu zici? Tu ce lucrezi, cat castigi si cat crezi ca ar trebui sa castigi? Ia sa te vad, poti zice?

 • Pixele, esti o oaie care minte ca sa-ti justifici propria realitate bolnava.
  Citez din marele genetician Pixel: „Terminați cu prostiile! Gibraltar este vaccinat 100% și numărul de infectări a explodat”.

  Media cazurilor de covid in Gibraltar, pe ultimele 7 zile, este de …. 61 de cazuri !
  Mare explozia, dom’le, foarte mare !

  Pixele, tie ti-a explodat …ultimul neuron, cred, dar atat. Esti penibil.

 • Domnul reclamant isi uraste atat de mult copilul incat vrea sa scape cu orice pret de el. Chiar si cu pretul distrugerii libertatii celor din jurul lui.
  Foarte bine fac invatatorii si profesorii ca nu accepta sa se vaccineze impotriva vointei lor doar pentru ca niste reclamagii ce isi urasc copiii vor sa scape de ei.
  Faptul ca reclamagiul e fortat sa stea cu copilul pe cap e pretul platit de reclamagiu pentru ca sustine o masura nazista de a fi supus cu forta unor procedee medicale nenecesare si nesolicitate de catre cel in cauza. Daca nu era reclamagiul extremist care sa sustina niste masuri nziste poate ca nu se afla acum in situatia in care sa aiba pe cap copilul pe care il uraste sa il aiba in preajma.

 • De ce sa se vaccineze profesorii cand toata propaganda este ca copiii sunt cei ce imbolnavesc adultii, nu invers.
  Conform surselor oficiale pericolul sunt copii nevaccinati, nu profesorii nevaccinati. Deaceea s-au inchis scolile, pentru ca copiii sa stea izolati sa nu mai imprastie boala.
  Sa isi vaccineze el copilul cu cele 3 doze obligatorii (desi pana termina copilul lui de facut cele 3 doze obligatorii deja va fi instaurata si a 5-a doza obligatorie) si apoi dupa ce e procentul 100% de vaccinare la copiii sa aiba pretentia sa isi lase copilul liber in preajma altor oameni. Pana atunci sa isi inchida copilul ca din cauza lui se infecteaza lumea, asa ni se spune oficial si repetitit pe toate canalele.

  Are mare dreptate cel de sus, ca situatia actuala seamana leit cu situatia prezentata in Ziarul Curentul din 11 august 1940 de pe vremea primei Uniunii Europene sub conducerea nazista.

 • Sigur că da Cătălinuțule, din cauza celor 61 cazuri autoritățile au anulat toate festivitățile planificate pentru sfârșitul anului!

 • Pixelutzule, sunt datele raportate oficial…., nu fragmente din realitatea TA.
  Ce vrei, sa-ti dau copy-paste dupa site-urile obscure pe care le citesti tu, doar ca sa-ti justifici imaginatia tulbure ?!

 • „Psihologia Poporului Român” de Cristian David. Citiți dacă aveți timp. Merită cu prisosință și timpul și banii.

 • Pt anonim: Prietene, esti un mare bou. Munca unui cadru didactic continua foarte multe ore acasa in timpul lor liber. Tu ti-ai terminat treaba si iti pui palma in cur pana a doua zi. Daca tot e in sarcina parintilor, tineti-l in ma-ta acasa si educa-l!!!!!!!!

 • @catalin, 61 de cazuri la o populație de 33.000+ cât are Gibraltarul înseamnă vreo 0,2% din populație infectata zilnic. Echivalentul zilnic de 36-37.000 cazuri în România.

 • Corect, dar nu o poti numi fatidic….”explozie de cazuri”, numai sa-ti sustii teoriile conspiratiei.

  In plus, cele 61 cazuri stim sigur ca sunt toate ale rezidentilor ?! E zona turistica.
  Nu suntem deloc atenti la detalii, procesam brut toate „stirile”.

 • Pentru a va mai descreti fruntile…

  Cu ani in urma, un CAP raporteaza la Partid ca au murit 200 de vaci. De acolo vine raspunsul:
  – Nu ne intereseaza numarul, ci procentul din septel. Noi aici facem stiinta, nu contabilitate.
  Peste o vreme, CAP-ul raporteaza ca au murit 300 de oi. Acelasi raspuns:
  – Noi facem stiinta nu contabilitate. Comunicati procentual!
  Dupa un timp, CAP-ul raporteaza ca au murit 50% din cai!
  Comisie de analiza, organe competente, multi oameni se deplaseaza la CAP sa analizeze dezastrul. Acolo, tanarul inginer zootehnist le comunica:
  – Pai… Nu mai avem voie sa raportam numeric, musai procentual, ca e stiinta. Adevarul este ca aveam doi cai, iar unul a murit de batranete.

  Mare atentie cu stiinta asta a statisticii!…
  🙂

 • Chiar nu vede nimeni ca nu nevaccinarea cadrelor didactice e motivul pt.care sunt gradinitele si școlile închise??

  Sunt închise pt. Ca niste deștepți (a se vedea ghilimelele) au hotarat in mod arbitrar și fără nici o baza științifică sau medicală ca daca nu sunt 60 % dintre cadrele didactice vaccinate se închide instituția.

  Acolo e vina, oameni buni!!! Vaccinarea nu este o garanție ca nu se va contacta sau răspândi virusul!

  Mai bine v-ati uni cu profesorii pentru a ne păstra libertatea de a decide pentru propriul corp! Indiferent daca vreti sau nu sa va vaccinati, e decizia fiecărui om!!!

  Cei care sunteti convinși că e bun vaccinul, imaginati-va ca guvernul v-ati condiționa și șantaja daca ati alege sa va vaccinati! E o nebunie!

  Uniti-va cu cadrele didactice împotriva puilor de naziști care răsar la putere!

 • Gina, ,,,,redacția și eu am înțeles că,în democrație avem dreptul să ne exprimăm !
  O seară bună.

 • @Stancu Elena, deci sa intelegem ca pentru tine nu e bun vaccinul ?
  Ok, asteapta. O sa vezi in curand daca e bun sau nu. La tine, sau cineva din familia ta. E simplu.

  PS cum ai decis ca nu e bun ? Ai studiat genetica cu Pixel ?
  Intreb pentru un prieten.

 • @catalin
  Am trecut prin boala de doua ori, nevaccinat. A doua oara nu mi-a mai dispărut nici măcar gustul, a fost o răceală ușoară, dar ce spui tu ca să vezi ce pățiți și altele, este prea mult. Oamenii cu imunitate scăzută au probleme și vaccinați și nevaccinati, asa ca nu mai fi tu deștept la toate. Culmea este ca, tocmai oamenii cu probleme de sănătate nu sunt salvați. Lozinca ,,fără comorbiditati” nu exista, acei oameni nu au analizele la zi, ca să poți spune lucrul asta. Sunt sportivi care au murit pe terenul de sport și aveau examene medicale complexe la zi, asa ca las-o moale cu amenințările la adresa sănătății celor care nu au aceeași părere ca a ta.

 • Bhai Giovanny (aka, stim noi cine)…asta este experienta ta si te poti considera norocos. Bravo.

  Pe de alta parte, mergi la morga sa vezi cati oameni isi plang acolo copiii, parintii, bunicii…..in 90% din cazuri, nevaccinati.
  Asta e realitatea.
  Restul e can-can, vorbim cat vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.