„Dobânda e mai mică la bancă decât la Trezorerie!”

După Primăria Buzău și CJ Buzău va recurge la împrumuturi.

Emanoil Neagu: „E mai convenabil la bancă decât la Trezorerie. E dobânda mai mică. Am găsit cu doar 1%, unu și ceva. Eu nu sunt adeptul împrumuturilor, dar accept acum să împrumutăm 10 mil. € exclusiv pentru investiții. Banii din împrumut vor merge pentru cotele de finanțare ale proiectele cu fonduri europene”.

Ce proiecte cu fonduri europene are CJ Buzău

* Modernizare UPU

* Modernizare Bloc Operator Spitalul Județean

* Reabilitare clădire Biblioteca Județeană

* Modernizare drum V. Vodă – Sărulești – Bisoca

* Modernizare drum Cozieni – Bozioru – Brăești

* Modernizare drum V. Pașii – Robeasca

În curs de finalizare sunt clădirea fostului Spital Brătianu și Mărăcineni – Podu Muncii. În plus, angajații CJ Buzău pregătesc și alte proiecte, cel mai mare fiind modernizarea drumuli Podu Muncii – Mânzălești – Lopătari – Plaiul Nucului (evaluat la peste 70 mil. €).

Emanoil Neagu: „Facem acest împrumut și pentru a avea o plasă de siguranță. Te poți trezi peste noapte cu o hârtie de nu știu unde că nu mai poți conta pe niște bani. Dar constructorul trebuie să-l plătești dacă ți-a făcut lucrarea, nu-i de joacă, ăla poate să dea faliment”

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Dobânda e mai mică la bancă decât la Trezorerie!”

 • Oare chinezii ce și cât ar fi asfaltat cu acești peste 70 de milioane de euro???
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

  Răspunde
 • Neagu se împrumută pe banii noștrii pentru a avea cu ce să plătească firmele de casă, care nu prea se grăbesc să termine lucrările începute ori să facă lucrări de calitate.
  Pentru cei care nu știu, nu doar dobânda contează la un împrumut. Sunt comisioane și alte taxe care pot urca valoarea sumei de rambursat. Cel mai simplu se calculează prin compararea sumelor totale de rambursat de la fiecare instituție bancară care poate credita CJ Buzău. Exemplu: iei 1.000 de lei, trebuie să dai înapoi 1.500 de lei, sau iei 1.000 de lei, trebuie să dai înapoi 2.000 de lei.

  Răspunde
 • CARE ESTE GRADUL DE INDATORARE AL MUNICIPIULUI ASTA A OMIS SA INFORMEZE IAR ZIARISTUL A UITAT SA INTREBE SAU POATE STIE…..IASTE FFOARTE IMPORTANT GIREAYA CU VENITURILE BUZOIENILOR…..ASTA ERA PRIMA PROBLEMA BANIIII PTR CONSTRUCT………DAR IN BUGET CUM A FOST INITIAL CIND SA VOTAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • @Nelu Vasilache, m.a , mai lasi naibii cu chinezii tai cu tot. Ce dracu a facut chinezii ăștia special. Ca din cate am vazut, cam tot ce au facut se cam surpa sub greutate. Si daca nu iti convine du.te tataie la chinezi. Oameni ca voi au distrus tara asta, bosorogii ca tine , care au tot votat psd si hotiile lor. Ne.ati mâncat viitorul copiilor, voi de varsta ta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.