Dobrică se ia la trântă cu Dedeman. Iată ce contruiește pe șoseaua de centură a Buzăului

UPDATE:

Omul de afaceri buzoian susține că are o legătură subțire cu hala care se construiește lângă Dedeman.

„Eu personal nu am niciun amestec. Singura legătură ce s-ar putea face e că terenul e deținut de fratele meu. În rest, n-am treabă nici cu firma care construiește hala, nici cu cea care o va folosi. Din câte am înțeles e vorba de Arabesque. Dacă pe tăblița pusă în dreptul șantierului apare o firmă din Cislău, aceasta nu înseamnă că are neapărat legătură cu mine. Ce pot să mai spun e doar că mă bucur că în Buzău se mai și construiește, că se fac și lucruri frumoase”


Despre Dumitru „Laurențiu” Dobrică se spune că este unul din cei mai bogați oameni de afaceri din Buzău. 

Deține unele din cele mai importante firme din județ (Mecan Construct și Petro Consind) din domeniul construcției și asfaltării de străzi și drumuri, plus întreținerea acestora vara și iarna.

Mai nou, Dobrică își va extinde afacerile și va intra pe sectorul comercializării materialelor de construcții și instalații.

Buzoianul, originar din Pătârlagele și important membru PSD, nu se teme a se lua la trântă cu Dedeman din moment ce va realiza o hală imensă pe șoseaua de centură, în imediata vecinătate a  magazinului Dedeman.

Există și posibilitatea ca Dobrică să mizeze tocmai pe vecinătatea cu Dedeman, în ideea că unii dintre cumpărători vor veni și la el pentru a compara prețurile și produsele.

Construcția este în toi, în aceste zile lucrându-se intens la realizarea halei cu structură metalică, a parcării generoase și a racordării la utilități și a împrejmuirii.

Hala va avea două niveluri, la etaj urmând a fi amenajate și birourile administrative.

Citește și articolul: O bucată din Str. Transilvaniei a fost restituită! Primăria e obligată să cumpere terenul!

Dobrică a intrat la începutul anului și în atenția procurorilor DNA, într-un dosar în care țintă era mai degrabă fostul șef al PSD și președinte al Camerie Deputaților Valeriu Zgonea. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Dobrică se ia la trântă cu Dedeman. Iată ce contruiește pe șoseaua de centură a Buzăului

  • Cred ca acolo e hala celor de le Arabesque 99 %.Dobrica o fi doar constructorul

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.