Doi bărbați din Buzău sunt acum între viață și moarte!

Doi șoferi din Buzău de 28 și 54 de ani se luptă acum pentru viață la UPU Buzău.

Cauza: un ghinion + o neatenție!

Conform informațiilor culese de reporterul buzoienii.ro unuia dintre șoferi i s-a stricat mașina (cutie de viteze blocată!) în timp ce rula dinspre Limpeziș către orașul Buzău (pe E85).

A oprit pe prima bandă/acostament și a chemat un prieten în ajutor.

Prietenul a venit și el cu mașina, a decis că problema tehnică nu poate fi reparată pe loc și a sunat pe cineva de la remorcări („mă îmbrac și vin!”).

Nenorocirea s-a produs în timp ce șoferii de 28 și 54 de ani așteptau în mașină să vină băiatul de la remorcări.

Șoferul de camion (63 de ani din București), într-o clipă de neatenție, n-a văzut cele două mașini oprite pe prima bandă/acostament și a intrat direct în autoturismul roșu – în care se aflau cei doi buzoieni.

După impact, camionul a ajuns pe contrasens, unde a oprit (vezi foto mai jos):

Din păcate, veștile care au urmat nu sunt de loc bune. Cei doi bărbați au fost scoși din autoturismul roșu cu descarcerarea.

Cel tânăr, de 28 de ani, a ajuns la UPU în stop cardio respirator, cu traumatism cranio cerebral și traumatism cranio facial.

Cel de 54 de ani care a suferit și el un traumatism cranio cerebral grav, traumatism cranio facial si contuzie toraco-abdominală. Pentru a-i salva viața s-a chemat elicopter de la București.

Medicii din Spitalul de Urgență Buzău fac eforturi mari să le salveze viața.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Doi bărbați din Buzău sunt acum între viață și moarte!

 • Au pus 2 triunghiuri reflectorizante in spatele masinii defecte stationate. Nu cred…

  Iar de soferul de camion ce sa mai spun… Pe camioane si dube sunt toti batutii de soarta. Trebuie sa-i ocolesti mai rau ca pe aia cu scoala de soferi, ca nu stii cand se urca pe tine.

  Răspunde
 • Nu inteleg de ce n-au scos masina in afara carosabilului, in conditiile in care aveau posibilitatea asta in acea zona. Pariu ca nici lumini de avarii n-au pus si nici triunghi n-au pus la 50m conform legii ca sa poata sa aiba timp orice sofer sa franeze pana in obstacol chiar daca observa tarziu triunghiul.

  Cand te lasa masina pe un drum, scoti cat mai mult din masina in afara carosabilului, dai drumul macar la luminile de avarii, amplasezi triunghiurile la 50m si astepti in afara masinii in afara carosabilului, langa acele verze frumoase din camp.
  N-au avut pic de instinct de conservare

  Răspunde
 • plus ca pe lângă triunghiul din dotare , stationarea pe acel tip de drum in afara localității e cam interzisă daca nu ma insel?
  aștept un punct de vedere de la poliția rutieră
  in final: cand se strica un cazan il bagi în șanț si mergi mai departe

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.