Un bărbat a scăpat de la Spitalul de la Săpoca. Filtre pentru prinderea lui

Conform IPJ Buzău două persoane ce se aflau internate la Spitalul de neuropsihiatrie de la Săpoca au părăsit în această seară gără încuviințare unitatea medicală.

Imediat ce personalul medical a constatat dispariția celor doi bărbați s-a informat poliția și s-a pornit o amplă acțiune de căutare.

Polițiștii au instituit mai multe filtre și au trecut la verificarea tuturor persoanelor.

Din fericire, în urmă cu aproximativ o jumătate de oră, evadații au căzut într-un astfel de filtru instituit pe raza comunei Mărăcineni.

La această oră, cele două persoane, după 2-3 ore de libertate, au fost conduse înapoi în unitatea medicală.

NU E PRIMUL CAZ

În urmă cu un an și jumătate s-a întâmplat ca un criminal să evadeze de la spitalul din Ojasca.

Fugarul, pe nume Marian Trandaf, care își ispășea o condamnare pentru faptul că își ucisese mama a fost găst mort după trei zile pe raza localității Mierea.

Atunci, asistenta șefă și un asistent medical au fost concediați, iar mai mulți angajați s-au ales cu salariile diminuate.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! Disperare pentru locatarii unul bloc din Micro III. „Au venit de laDistrigaz şi ne-au tăiat gazele”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Un bărbat a scăpat de la Spitalul de la Săpoca. Filtre pentru prinderea lui

  • va dau pont. unul din cei evadati este cel mai probabil Marius Ciur, cel internat la sapoca pt ca a dat foc la biserica sf ingeri….iar altadata a batut un echipaj de politie la sarma dupa un accident rutier. verificati informatia

  • mai este si un baiat Ansilan din Micro14 care are nenumarate internari la activ. Nume real: Pop Cristian Sabin. sa fie el?

  • Este bine că Poliția i-a prins ,pentru că altfel ,în lipsa tratamentului ,puteau să facă mult rău atât lor cât și persoanelor cu care veneau în contact .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.