Doi copilași au rămas fără tată într-o secundă

Era electrician. El și un coleg fusese azi trimis să remedieze o defecțiune apărută în satul Izvoranu, comuna Tisău.

S-a suit pe stâlp, s-a prins cu centura, moment în care a atins cablul rupt. Circumstanțele exacte vor fi stabilite de investigatori, dar se pare că la mijloc ar fi fost o comunicare eronată între cei doi lucrători, cablul nefiind scos de sub tensiune.

Din păcate, secunda de neatenție are consecințe groaznice. O familie frumoasă e acum distrusă de durere. Electricianul avea o soție care îl iubea enorm și doi băieți frumoși și deștepți, din care unul clasa întâi.

În urmă cu o lună bărbatul fusese sărbătorit la împlinirea a 44 de ani, moment în care soția i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste pe facebook:

„Chiar dacă a mai trecut un an, dragostea ce ți-o port e la fel de intensă și nimeni și nimic nu va schimba asta niciodată. Te iubesc, te ador și-ti doresc ca toate visele să devină realitate, iar fericirea să te însoțească la orice pas,dragul meu soț,te iubimmmmmmmm mult!🎂🥂🍾👨‍👩‍👦‍👦❤❤❤❤❤ ”

Probabil că această tragedie ne va face să privim cu mai mult respect către electricienii cocoțați pe stâlp sau în nacelă pentru ca noi să avem curent în case. În meseria lor, spre deosebire de noi, ceilalți, eroarea înseamnă moarte.

loading...

Un comentariu la „Doi copilași au rămas fără tată într-o secundă

  • Ore acea persoana care nu a oprit tensiunea electrica doarme linistit langa familia lui.
    Nu ne vom opri pana nu se face dreptate nea fost loat de langa noi cel mai iubit sot, tata , frate , cumnat si prieten.
    Va rog din suflet ajutatine sa facem dreptate durerea e prea mare pentru noi si golu imens ce a ramas in sufletele noastre.
    Maine la 12 va fi inmormantat in com merei jud Buzau sat Gura Sarati. Va rog din suflet mergeti si filmati si publicati sa vada autoritatile ce fac uni dispeceri neatenti lundui viata unui om deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.