Doi inși au fost prinși între două camioane!

Accident tipic pe E85 în jud. Buzău la Căldărușanca. Doi șoferi de camion au oprit pe E85 pe acostamentul care în realitate este folosit drept banda întâi. O șoferiță de 40 de ani care circula pe acolo, din neatenție (telefon mobil sau altceva) nu a văzut camioanele și a intrat în plin în primul camion.
A rezultat rănirea a doi bărbați, ambii de 29 de ani, care discutau între cele două camioane.

Notă educativă

Cu excepția cazurilor în care vehiculul nu se mai poate deplasa, a opri pe așa-zisul acostament de pe E85 (folosit în realitate drept banda întâi) dovedește nesimțire, dar și lipsă de prevedere (față de sine, de ceilalți din mașină, dar și față de alții).

Oricând din spate poate veni un bolid al cărui șofer este distras câteva secunde de altceva.

Indicat este, cu excepția cazurilor de indisponibilizare a autovehicului, ca șoferii să oprească în primul loc disponibil în afara carosabilului.

Din păcate, din lene, mulți șoferi opresc unde le vine lor mai bine pe E85 pentru diverse treburi mărunte.

UPU Buzău: „In urma accidentului rutier de pe raza localitatii Caldarusanca, la U.P.U. a S.J.U. Buzau au fost transportate doua victime, doi tineri in varsta de 29 de ani, respectiv 30 de ani, care au suferit traumatisme minore. Cei doi tineri sunt constienti, cooperanti, in curs de investigatii”.

Citește și:

 
https://www.buzoienii.ro/acum-accident-pe-strada-horticolei-primele-foto/
loading...

Un comentariu la „Doi inși au fost prinși între două camioane!

  • Sunt de acord cu recomandarea din articol, dar jumatatea aia de banda din punct de vedere legal e acostament, deci se poate stationa – e linie intrerupta.
    Nu inteleg de ce nu maresc la 2 benzi pe sens, uneori era nevoie de cativa cm pt a face o banda circulabila si sigura sau de o simpla linie continua de vopsea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.