Doi polițiști au ars de vii. Ea avea doar 21 de ani!

Sunt 17 secunde groaznice de filmare. Cu autospeciala de poliție în flăcări. Înăuntru se aflau Ana Maria de doar 21 de ani și MIhai de 45 de ani.

Șoferul autospecialei de poliție, un agent de 45 ani, ar fi  pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul, o femeie în vârstă de 21 ani, ambii agenți de poliție în cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat.

Cei doi sunt Bara Mihai, 45 de ani, care s-ar fi aflat la volan, și Manea Ana Maria 21 de ani. El mai avea un an până la pensie, iar tânăra poliţistă din dreapta intrase în serviciu în urmă cu numai cinci luni.

Localitatea Șuțești (denumirea vine de la boierul Șuțu) se află la marginea județului Buzău, la 6 km de comuna buzoiană Balta Albă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Doi polițiști au ars de vii. Ea avea doar 21 de ani!

 • De unde stii ca mai avea un an pana la pensie?

 • Dumnezeu să îi ierte și să le dea putere celor pe care i-au lăsat în urmă!
  Pentru conformitate:
  – agenta de poliție era încadrată la IPJ Brăila din data de 01.12.2019
  – agentul de poliție în vârstă de 45 ani nu mai avea un an până la pensie, ci minim doi ani, adică după împlinirea vârstei de 47 ani, cu condiția să fi avut minim 26 de ani vechime, zi de zi, în condiții de muncă deosebite.

  P.S. Cei din sindicat, nu sunt Dumnezeu pe pământ.

 • Cum poti face un accident mortal grav, cand ai experientza in conducere auto, esti in patrulare cu o bunaciune de 21 de ani langa tine, drumul este drept, soseaua este libera, nu este mazga sau polei, nici nu te ataca vreun OZN?
  Credeti-ma ca aceasta este peste puterile mele de intelegere. Mai bine a fi sa nu aflam……[Leo]

 • La una din televiziuni am auzit ca la volanul masinii s-ar fi aflat chiar d-ra de 21 de ani, care nu avea carnet de conducere, dar urma sa sustina in curand examenul de conducere. Ar fi o explicatie logica a accidentului.
  Stire care a cam fost bagata sub pres, ptr ca nu face deloc cinste Militiei romane. Ma intreb atunci, daca in atare situatzie d-ra mai merita cu adevarat onoruri militare, contribuind la curmarea a doua vietzi de oameni tineri?
  Mergand pe aceleasi principii aberante, nu m-as mira ca si la moartea lui Dinca [Da-o Doamne mai repede!] sa auzim ca i s-au acordat onoruri militare.
  Cum vine asta: onorurile militare se acorda celor care provoaca accidente mortale incalcand Legea Circulatiei, sau unor actori obscuri declarati ca ,,Uriasi” dupa moarte?!…..[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.