Doi primari liberali, declarații fățișe împotriva preluării PNL Buzău de Ad. Mocanu

E zvonul nr. 1 de pe scena politică buzoiană. Că gruparea condusă de Ad. Mocanu (aciuată temporar la PMP) va prelua organizația PNL Buzău.

Zvonul a prins cheag după ce Ad. Mocanu a luat micul dejun cu Ludovic Orban, iar apoi s-au tras împreună în poză.

Presupusa (deocamdată) venire a lui Mocanu ca șef la PNL Buzău stârnește și reacții adverse. Chiar din interiorul PNL. Doi dintre primarii PNL au amenințat, conform Agora, cu părăsirea partidului.

Gheorghe Firon, primar Vadu Pașii:Nu consider schimbarea domnului Romanescu (n.r. Cristi, preşedintele actual al PNL Buzău) ca fiind una necesară şi de bun augur. Dacă partidul va fi preluat de Adrian Mocanu, îmi voi reconsidera opţiunile politice şi cel mai probabil mă voi alătura altei formaţiuni, în funcţie de ce este mai bine pentru cetaţenii şi comuna pe care o reprezint”

Cristian Mihai, primar Tisău: Adrian Mocanu e la al zecelea partid de la FSN încoace, cum să vină la PNL!? Chiar tot ce e anormal în ţara asta a devenit normal? Adrian Mocanu este un golănaş de bani gata care are impresia că poate cumpăra totul. Păi, care-i stânga şi care-i dreapta!?”

Reporterul Agora a întrebat și alți cinci primari PNL, dar aceștia au preferat să nu comenteze zvonul. Totuși, niciunul n-a trădat sentimente de bucurie.

Pe de altă parte, există și păreri că venirea grupării Ad. Mocanu va întări PNL. Cu doi parlamentari, o echipă deloc de neglijat de propagandă politică, o infuzie importantă de capital și câteva sute de membri.

Două remarci

1Gruparea Mocanu a mai vrut să descalece la PNL în urmă cu câțiva ani. S-a opus atunci energic Dorin Bădulescu. De această dată, ce ironie, Bădulescu e în echipă cu Mocanu.

2Adrian Mocanu e pe cale să stabilească la Buzău un „record mondial”. Adică în nici două luni să fi trecut și condus trei partide la Buzău. ALDE, PMP și PNL. Unii zic că-i prea de tot, alții s-au lămurit de mult că în politică e posibil orice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

9 comentarii la „Doi primari liberali, declarații fățișe împotriva preluării PNL Buzău de Ad. Mocanu

 • Mai corect i-a luat micul dejun lui Orban! Cred ca s-a ridicat saracul Orban flamand de la masa!

  Răspunde
 • Orban sa zică saru mana ca nu l a mâncat….

  Răspunde
 • O sa mai luati vreo 4 voturi la Buzău.Daca a ajuns Mocanu sa reguleze toate partidele la Buzău,imi fac idee ce oameni slabi si de nimic sunt in politica buzoiana.

  Răspunde
 • daca valutistul smenar STOCAREALA e consilier liberal, ce pretentii poti avea !!Am schimbat la el zilele trecute 200 E .

  Răspunde
 • Altul mai oportunist, mai incompetent si mai lipsit de scrupule decat Mocanu nu gaseau ca sef la PNL-Buzau?
  Cu renumele sau arhicunoscut, Mocanu va reusi sa desfiinteze PNL in Buzau. Cred ca Toma zice: ,,Da Doamne sa-l puna pe Mocanu sef”!…..[Leo]

  Răspunde
 • Este adevarat ca PNL Buzau a devenit un fel de „pubelă politică”. Oricum, cred ca nu este nimic adevarat din ceea ce se vehiculeaza si ca este doar inca o manevra de discreditare a PNL, o incercare josnica si jalnica de a arunca o „pisică moartă” in curtea PNL-ului, pentru a acoperi imputiciunea altor partide de pe la Buzău.

  Răspunde
 • Cand nu ai de montat piese noi, pui in loc si second hand

  Răspunde
 • Domnule
  Tereaca,constat pentru a nu stiu cata oara,ca nu te poti dezbara de apucaturile de cenzor comunist.Oare nu intelegi ca prin cenzura asta mizerabila nu faci altceva decat sa modifici esenta si mesajul transmis prin aceste postari? Chiar esti „legat la tarusul” partidelor de trebuie sa te injosesti in asemenea hal?Prin aceasta marsavie,nu faci decat sa te discreditezi si sa pierzi cititorii care inca mai acceseaza acest ……”site”.DASFIDANIA!

  Răspunde
  • Îmi pare rău, dar insultele și calomniile nu sunt permise. La o adică, eu și nu dvs., aș putea fi dat în judecată.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.