Doi tineri din Buzău, prinși fix când schimbau coletul

Zi cu ghionion pentru doi tineri din Buzău.

Polițiștii au erau în preajmă când un buzoian de 23 de ani i-a plasat un pachet unui coleg de 21 de ani.

S-a intervenit rapid, tinerii au fost înconjurați, iar la deschiderea coletului s-au descoperit 8 kg de droguri de mare risc.

Acțiunea polițiștilor anti-drog n-a fost o întâmplare. Cei doi tineri erau urmăriți din martie, împreună cu alte opt persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, deţinere de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.

Polițiștii știau că tânărul de 21 de ani, împreună cu un altul de 25 de ani, aveau contacte cu traficanți din altă țară din UE prin intermediul cărora ar fi achiziţionat în repetate rânduri droguri de risc, pe care, prin intermediul unor firme de curierat, le-au primit în România și apoi le-au comercializat.

După flagrant au urmat 12 percheziţii domiciliare în locaţii frecventate de membrii grupării, din judeţul Buzău şi municipiul Bucureşti și s-au pus în executare 10 mandate de aducere.

La final patru persoane au fost reținute, iar față de alte patru procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar. Au fost ridicate 20 de kilograme de droguri de risc și două arme cu aer comprimat.

Gașca este acuzată de constituire a unui grup infracţional organizat, deţinere de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.