Doliu în comunitatea șoferilor de autobuz din Buzău.

Doliu în comunitatea șoferilor de autobuz din Buzău.

Un coleg de-al lor, Constantin Glineschi, dar pe care cunoscuții îl strigau Cristi, s-a stins ieri la un spital din București.

Avea doar 49 de ani, locuia în Broșteni și era tatăl unui băiat de 18 ani. A condus zeci de ani autobuzele din Buzău, dar în special pe cele de pe traseul nr. 2.

„S-a curățat, din păcate, în doar șase luni. Cancer galopant. Tumora i-a apărut la cap. S-a operat de două ori, dar degeaba”, ne-a informat un șofer de autobuz, cu rugămintea de a distribui informația pentru ca astfel să afle cât mai mulți colegi.

Informația a fost confirmată și de directorul Trans-Bus.

Înmormântarea va avea loc mâine la cimitirul Sf. Andrei, din capătul cartierului Micro XIV. Priveghiul are loc în această seară la Biserica Sf. Dumitru de pe strada Parâng.

De aici va pleca mâine, la ora 11.30, convoiul mortuar.

Citește și articolul: Veste bună pentru cei din Dorobanți. Autobuzul 1 își va modifica traseul! Iată aici detalii!

În altă ordine de idei, șoferii și ceilalți angajați ai Trans-Bus au făcut chetă, iar cu banii strânși au cumpărat cadouri pe care le-au distribuit azi într-unul din centrele „Protecției Copilului” din Buzău.

Citește și articolul: Neatenție a unei șoferițe! A intrat cu mașina în parapetul podului de la Drăgaică!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.