Domnișoară de 21 de ani, arsă de vie în apartament. Vezi primele FOTO cu tânăra și incendiul

Cu câteva ore în urmă petrecea cu prietenii, acum nu mai e.

Fata frumoasă de 21 de ani a fost găsită carbonizată de pompierii care au pătruns în apartamentul de la ultimul etaj.

„Era tânără, frumoasă, o întreținea mama ei, avea o viață plină de bucurii. Obișnuia să dea destul de des chefuri în apartament, o rugam să dea muzica mai încet. Stătea singură, mama ei, divorțată, lucrează în Italia. Și aseară a dat chef. Ultima ei petrecere”, ne-a declarat un vecin din bloc.

Apartamentul a ars complet, pompierii caută acum sursa incendiului.

Conform unor vecini, în timpul nopții, din apartament ar fi răzbătut certuri, și la un moment dat o bubuitură.

Apoi, în jur de șase dimineața, vecinii au fost treziți, fie de fum, cei mai de sus, fie de bubuituri în uși.

Erau pompierii care evacuau locatarii de bloc. Puțin după ora șapte, primii pompieri au pătruns în apartament, au ieșit pe balcon de unde au făcut semne colegilor de jos. Primele semnale erau că nu sunt victime.

Apoi, s-a descoperit trupul carbonizat al tinerei – Valentina Daniela Nica. Apartamentul fusese cumpărat de mama ei, divorțată, în urmă cu trei ani. Femeia lucrează cameristă la un hotel în Sardinia (Italia) și era originară din Blăjani.

Vezi mai jos mai multe fotografii cu tânăra decedată și de la incendiul din blocul situat vizavi de Sala mare a CJ Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

17 comentarii la „Domnișoară de 21 de ani, arsă de vie în apartament. Vezi primele FOTO cu tânăra și incendiul

 • Prea multe poze cu „bot de rata” pentru un singur articol. Din pacate, nu doar de bani de paranghelii are nevoie un copil sau tanar, ci si de educatie si ceva corectie daca e cazul. Mai bine lucra pe un sfert de bani in tara si statea s-o traga de urechi si o tinea acasa pana isi lua serviciu si stia ce e aia responsabilitatea.

 • Păcat de ea și vai de mama ei! Dumnezeu s-o ierte. Touși era cam botoxată fata asta și pare ca și cum ar fi avut prea mulți bani de chefuri.

 • Dacă era beata sau drogata ? Si d-aia nu a mai reusit sa iasa afara?

 • bună ziua !
  ,,,,in primul rând este un suflet de om ( toți facem greșeli , toți avem uneori nevoie de ajutor) ,,,,, dacă ( doamne ferește ) găseau un animal carbonizat,,,, erați toți cu sufletul în doliu , cu commenturi , care mai de care ,,,,,,
  Dumnezeu să o ierte !

 • Este vorba despre un om care a decedat!! Gura voastră nu o astupa nici pământul, sa mi fie cu iertare! Stați și judecați o persoana care, din păcate, nu mai este! Gaițelor.

 • Nu mai comentați aiurea! Inculților! Dacă era copilul vostru în locul ei ? Mai contează circumstanțele în care s-a întâmplat nenorocirea? Oameni fără scrupule! Rușine!

 • Dacă copila dădea ,,chefuri dese în apartament,, de ce nu i-a bătut niciodată ,,preventiv,, polițistul de proximitate la ușă domnule comisar șef Ivan?

 • Poveste de iarna:
  Pisi de 21 de ani, cu ieuroi la buzunar de la mami care isi rupea spatele in Italia, fara griji si fara planuri de viitor, a inteles ca prezentul e numai pe chef si panarama cu “prietenii”. Pe ritm de manele si cu paharul in mana, vesela ignorand pe jmechereala linistea oamenilor din bloc, a intalnit in cele din urma aroganta cu care i-a tratat pe toti cei din jur, dar de data asta…pe invers.
  In loc de viitoare si multiple urari de … La Multi Ani, “prietenii” ii vor ura pe Facebook, pentru ultima data, omenescul … Dumnezeu s-o ierte.
  Mare pacat, dar poate cei din gasca vesela vor invata ceva din nenorocirea asta, pe viitor si mai ales, pe barosaneala.

 • Dumnezeu sa o odihnească, altceva voi nu stiti sa vorbiti?cred ca proasta educație se vede la cei care comentați ceea ce nu ar trebui,numai conteaza circumstanțele în care s-a intamplat,cu botos sau fara,cu bani sau fara bani,este vorba despre un suflet tânăr,care avea un viitor in fata,dar de,asa ati fost învățați, asa procedati,urat din partea voastră!
  Putere familiei sa treaca peste aceste momente !

 • Astia de mai sus, nu intelegeti ca ne-am saturat de jmecheri si aroganti, de farisei si non-valori promovate pe orice cale ????!!!
  Cand radea tuturor in nas, celor care o rugau sa dea muzica mai incet ca sa se odihneasca, cum era ????!!
  DIN PACATE, astel de exemple sunt promovate peste tot: daca esti bun si educat, esti prost; daca o arzi pe jmecherie, esti cool.
  Suntem o societate bolnava.

 • Ce legatura are incultura cu cinismul? Doar un incult le poate confunda. Daca era articolul despre un animal, inseamna ca domn Tereaca ar fi luat-o razna si nici nu cred ca se jelea nimeni pentru acel animal. Circumstantele conteaza pentru ca probabil se putea evita, iar daca fac aluzii la Donald Duck, nu ma chinuie asa tare constiinta, cel putin nu la fel de mult cat ar trebui sa o chinuie pe maica-sa. Daca pentru saracii vecini ai fiica-sii n-a chinuit-o…

 • Ar fi multe de spus și contra acestei domnișoare care putea sa o lase mai moale cu petrecerile dar oricum o mie de cuvinte nu o mai aduce inapoi Da zeu sa o odihnească în pace. Amin

 • Doooamneee , da ce treaba au fratilor petrecerile pe care le dadea fata cu mintea criminala a aluia. voi judecati petrecerile sau crima in sine ….ca pina la urma nu petrecerea a degenerat moartea copilei…

 • Unii chiar sunt demni de mila…de acord, fata ducea o viață dezordonata, era nevoie de o cineva care sa o readucă pe un drum bun. Dar sa va exprimati asa, ca si cum ” na, ca si-a primit pedeapsa” este strigător la cer. Este clar o răzbunare cruntă, beat sau drogat…sunt atatia tineri care au luat-o pe drumul asta, din pacate, total gresit. Si putini se „salveaza” pe parcurs. Pentru ea a fost prea târziu sa poata fi evitată o astfel de tragedie.

 • Doamne ferește și acum o criticați când e moartă… Nimeni nu are voie să o judece. Numai Dumnezeu ne judecă oamenii buni.. Lăsați copilul în pace…
  Dumnezeu sa o odihnească în pace..

 • „3 Sud Est – Focu” legenda spune ca aceasta este melodia Valentinei din timpul incediului.

 • E greu sa fii orfan si sa iti gasesti drumul in viața de unul singur. Noi părinții trebuie sa stam langa copii, nu sa le trimitem bani. Cine are ceva sa învețe din asta, sa o facă. Cine nu, sa stie cum sta treaba măcar. Faza cu „s-a dus după bani saraca”, nu prea merge, românii nu mai sunt demult săraci. Copiii vor părinții langa ei, nu bani. Bani vrem noi, ca sa ne putem rupe in figuri la vecini si neamuri. Cât despre fata, suflet nevinovat, Dumnezeu sa o ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.