„Domnu’ Bârlă, ciocu’ mic despre autobuzele Trans-Bus!”. Răspunsul lui Bârlă

„Vă scrie un șofer la Trans-Bus, dar și alți colegi sunt de acord cu mine. Am văzut azi-dimineață pe net pozele cu acel autobuz cu ușă de plastic despre care lumea zice că e al lui Fănică Bârlă.

Știu că dânsul a zis despre autobuzele Trans-Bus că sunt rable. Eu conduc un Mercedes Citaro. Vă trimit și poză cu el.

Păi se compară ăsta cu „peticel” al lui Bârlă. Faceți și dvs. comparație. Așa că, domnu’ Bârlă, ciocu’ mic despre autobuzele Trans-Bus! Când veți avea dvs. autobuze mai bune, atunci să mai comentați”, a precizat șoferul Trans-Bus

„Autobuzul din articol și nici firma nu mai sunt ale mele. Dar, moral mi-l asum. Eu l-am adus din Germania în urmă cu trei ani. Îi mai ajut pe proprietar, care nu e din Buzău, cu ce pot. O să mă ocup și de geamurile alea”, a spus Bârlă.

„Peticel” transportă muncitori către fabrica Greentech de la Frasinu

Între unii dintre șoferii de autobuz și fostul viceprimar e de așteptat ca relațiile să fie reci. Fănică Bârlă a fost și probabil încă mai este susținător al sistemului de transport tip maxi taxi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „„Domnu’ Bârlă, ciocu’ mic despre autobuzele Trans-Bus!”. Răspunsul lui Bârlă

 • Ha Ha Ha ! Cum spun copiii cînd se joacă „se arată pricea” .
  Ride ciob de oală spartă! Pai autobuzele aduse de Toma second hand sint net superioare BMC-urilor din ograda Transbus si mai ales majorității Maxi Taxi urilor ( regret doar dispariția de pe trasee a simpaticelor minibuze Kardan)

 • Chelul iși pune mana în cap

 • Minte fostul vice-primar Bârlă. Firma aparține fiului său.

 • Bă şoferilor căcacioşi care ați dat şpaga sa intrați la Trans Bus ați uitat de unde ați plecat

 • Transbus o sa se sufoce curând de atâta entuziasm!!!

 • A trecut firma pe numele unui interpus, ca sa nu aiba nimic pe numele lui cand va veni ziua judecatii, sa nu se poata recupera prejudiciile de la el.
  Masina a avut-o o perioada pe persoana fizica, apoi a trecut masina pe firma lui si a instrainat si firma.

 • Firma lui Barla are un sediul declarat fictiv intr-o ruina parasita ce sta sa cada unde evident nu lucreaza nimeni ca e parasita, doar sobolanii ce mai calca pe acolo.

 • Mai mulți controlori decât autobuze. Mai aveți neamuri de angajat?

 • Iata economia pe care a facut-o dl Toma : o multime de autobuze, o multime de controlori, o gramada de hartie consumata cu biletele pe care multi le aruncam la sfarsitul lunii, chioscuri de vandut bilete, laptopuri, casiere ! Unde e economia ? Aaa ! A eliminat maxitaxi-urile ! Aha ! Asta a vrut dl Toma !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.