„Domnu’ Hagi, fii de soi, nu da cu Bemweu’-n noi!”

Magistrați indulgenți cu Hagi „Tănăsău” din Simileasca, băiatul cel mare al lui Gringo Țurcan.

După reținerea de 24 de ore, puștiul fără permis și care a lovit un băiețel de 6 ani pe strada Răchitei a fost lăsat acasă.

Magistrații n-au considerat că se impune arestul preventiv (pentru 29 de zile), astfel că de ieri băiatul lui Gringo se poate urca din nou la volan, deși n-are permis.

În aceste condiții, nu ne rămâne decât să-l rugăm pe tânărul Hagi să fie măcar mai atent. Un vecin de pe strada Răchitei i-a compus și două versuri:

„Domnu’ Hagi, fii de soi, nu da cu Bemweu’-n noi!”

Are deja o condamnare

În 2016, tânărul Hagi Laurențiu Țurcan a fost prins pentru prima dată la volan de un echipaj de poliție. Deși codul penal e foarte exigent și prevede închisoare de la unu la trei ani, tânărul Hagi a primit de la judecător o „condamnare-mângâiere pe creștet”:

„Aplică inculpatului Ţurcan Laurenţiu-Hagi măsura educativă a supravegherii pe o durată de 3 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

După ultima ispravă s-a ales cu un nou dosar care se va finaliza cu câteva luni de condamnare cu suspendare. Mai mult nu poate primi, și probabil nici n-ar fi corect, câtă vreme unii care au omorât două-trei persoane n-au făcut nici o măcar o zi de arest.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Domnu’ Hagi, fii de soi, nu da cu Bemweu’-n noi!”

 • Ce e trist ca, daca nu il baga la puscarie, nici macar nu scoate statul banii pe pielea lor. Ai mers fara permis, dar n-ai omorat pe nimeni? Ok, scapi de puscarie, sa nu te tina pe mancare si cazare oamenii care muncesc, dar vine tati si mami cu 100k euro, altfel infunzi puscaria cativa ani. La cati babuini de-astia sunt, am face bani de autostrazi rapid.

  Răspunde
 • Mai ziceau unii sa mergem sa aparam justitia… care justitie, aia care iti deschide dosare ca sa aiba cu ce te santaja ca sa obtina bani si nu numai?
  Justitia aia care pe saracul care n-a facut nimic il condamna la ani de zile de temnita in timp ce pe bogatul care ucide sau se joaca de-a ucisul il pupa pe crestet in timp ce ia banii ca sa il faca scapat?
  Decat asa justitie mai bine deloc.

  Asta se joaca de-a ucisul pe strazi de 3 ani de zile, a fost prins de cel putin 2 ori (raportate, ca au fost si neraportate la intelegere pe loc cu militianul), si de fiecare data a fost iertat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.