emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Domnu’ judecător, cum stați cu morala ?

„Da, domnul Florescu e la noi, la ALDE. E posibil să fie candidatul ALDE pentru Primăria Buzău”.

Afirmația a fost făcută aseară la Campus TV de Fănică Bârlă.

Fostul viceprimar a rostit un adevăr simplu, dar care-l pune pe judecător într-o relație nu tocmai apropiată cu morala.

Carevasăzică domnul Florescu e la ALDE, dar se folosește/ține cu dinții de mandatul de consilier local PSD. „Nu demisionez, dom’le, nici din consiliul local, nici din PSD. Le-aș face jocul”, a rostit Florescu, când cineva i-a propus varianta corectă a demisiei.

După dezvăluirea lui Bârlă se dovedește că atacul lui Florescu la Toma a avut scop (pur) electoral și că judecătorul s-a folosit incorect (pentru a păcăli lumea!) de trambulina/statutul/funcția de consilier local PSD (deși, în fapt, e înregimentat la ALDE).

Concluzie: Nici judecătorii („Dumnezeii” care au primit să împartă dreptatea pe pământ) nu stau prea bine cu morala. Ba, unii zic că dimpotrivă. Că pe lângă tribunal și judecătorie miroase mai rău ca pe lângă alte instituții.

UPDATE: Fănică Bârlă a ținut să aducă mai multe precizări legate de acest articol:

„Admit că între conducerea ALDE Buzău și C-tin Florescu s-au purtat discuții despre o eventuală candidatură. Dar, domnul Florescu nu e la ALDE, nu e membru, nu are nici adeziune semnată. Iar dacă nu va fi membru ALDE, domnul Florescu nu va candida din partea ALDE”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Domnu’ judecător, cum stați cu morala ?

  • Ai reapărut în peisaj, măi Bârlă ? Fac ceva pe precizările tale, că oricum n-au nicio importanţă, pe Toma nu-l bate nimeni în cursa pentru Primărie !
    Rămâi uitat de lume acolo unde eşti, tu şi cu gelatul tău de Boşc-primar, care în 20 de ani n-aţi fost în stare să faceţi nimic în Buzău !

  • A ADAUGA CUVANTUL morala LANAGA CEL DE judecator,ESTE CA SI CUM AI COMPARA CINSTEA,ONESTITATEA,…..CU MIZERIA MORALA,LICHELISMUL,……Romanii ,sper sa inteleaga de ce nu trebuie sa isi mai aleaga reprezentantii in Parlament,consilii locale si judetene,organisme de decizie la nivel national,…. din randul acestei categorii profesionale ticăloșite.

  • Îl doare-n cot ca pe un șoarece de la siloz, are o pensie de vreo 200 de milioane pe lună și se mai calicește și la indemnizația de consilier de vreo 15 milioane, ce credeți că a donat-o la vreun cămin de orfani sau azil de bătrâni?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.