Domnule primar, ce facem cu locatarii de la bloc ?

Cu oarece frustrare se uită buzoienii de la bloc către noul „inel verde” de pe lângă parcul Crâng.

„Pista e ok. Te poți simți bine, te poți relaxa, pe acest circuit, alături de prieteni ori familie. Problema e că stau la bloc. Aș vrea să-mi cumpăr bicicletă, dar n-am unde s-o las. Mi-e greu să urc și să cobor cu ea până la etajul trei. Bicicleta pe care sunt acum e a unui prieten care stă la casă”.

E mesajul lăsat către reporterul buzoienii.ro de un militar, duminică la inaugurarea inelului verde. Cuvinte similare au fost rostite și de alții. Diferă doar cartierul și etajul. Mulți și-ar lua bicicletă, dar au ghinionul de a sta la bloc (majoritatea cetățenilor orașului).

Ce zice primarul ? Ce soluție se poate găsi ?

La evenimentul de duminică, primarului i s-a arătat rastelul de biciclete adus de organizatori.

Soluția înființării pe lângă blocuri a unor astfel de rastele, eventual protejate împotriva ploii, pare bună, dar nu-i suficientă. Rămâne problema furtului. Nu-i convine nimănui să dea 5 – 10 -15 milioane pe o bicicletă, iar dimineața să se trezească fără ea.

C-tin Toma, primar: „Cunosc problema. O studiez. Deocamdată n-am o soluție. Cel mai mare impediment, recunosc, e cel al posibilității furtului”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Domnule primar, ce facem cu locatarii de la bloc ?

  • Unde este loc, la parterul blocurilor se pot amenaja in functie si de spatiu cateva rastele.., sau doar unul, mai mic.

  • Cum s a rezolvat problema porcului de la bloc….(cetateanul de la bloc taie p…..a in loc de porc) se poate rezolva si problema bicicletelor !

  • Aia lipsea, nici nu am scapat de garajele improvizate langa blocuri ca vor sa infiinteze altele pentru biciclete, de cotete la fiecare bloc mai avea nevoie orasul, in rest avea tot.

  • La parterul multor blocuri există acele așa-zise uscătoare de rufe, care nu sunt folosite pentru scopul inițial, dar sunt ocupate abuziv de diverși indivizi care le folosesc ca depozite. Acestea pot fi transformate în camere pentru biciclete prin montarea unor rastele de biciclete, problema furtului fiind astfel mult diminuată.

  • La blocul E , scara C , apartament 5, primul apartament pe stinga cum intri in bloc proprietarii au modificat structura blocului , au turnat ciment sub bloc ,au desfiintat bordura roata, se vad tevile care altadata erau acoperite de ciment.Locuiesc in acest blocat, scara C, apartament 21 , piata Daciei, municipiul Buzau si acum blocul nostru parca sta sa calda…Ma intreb DACA au voie sa modifice structura blocului si DACA au autorizatie constructie. Tot in bloc avem 5 apartamente de tigani care n-au viza de flotant cum este tiganul chirias Tomita Leonard in apartamentele 10, 22 si care a fost gasit de politia locala si domnul primar Constantin Toma cu numele de Atomita Vasile si care tigan in bloc ne face viata un iad localizindu- ne cu gipiesuri fara a ne cere acordul .Cu numele de Tomita Leonard a vindut apartamentul 22 tiganului Moise Liviu asa cum scrie pe usa.Apartamentul 11 este farimat de tigani ,se perinda zeci intr-o zi ,chiriasi care n-au vize de flotant si ma intreb au autorizatie de constructie… La apartamentele 5 si 19 unde sunt tigani proprietari cind deschid USA iti muta nasul din loc pute ingrozitor , dau larme ,zgomote in bloc si inchiriaza apartamentele la fel de fel de tigani puscariasi certati cu legea ce ne fac in bloc viata un iad, nu respecta regulile de convietuire sociala. Rugam pe domnul primar sa ne ajute ca si noi locatarii acestui bloc sa avem liniste , sa putem trai civilization.Multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.