„Domnule primar, fiți ferm până la capăt!”

Continuă plângerile și cererile adresate pe diverse căi și sub diferite forme primarului C-tin Toma de a interzice accesul auto în Parcul Crâng.

Buzoienii reclamă faptul că degeaba s-a amenajat frumos Aleea Căprioarei, dacă pe acolo trec în continuare mașini, în fiecare minut, iar unele chiar cu viteză. În loc de plăcerea plimbării, buzoienii merg cu teama de a le fi loviți copiii de mașini. Vezi mai jos, ultima postare adresată primarului pe buzaucityreport:

„Domnule primar, ar fi timpul să eliminați de tot intratul cu mașina în Parcul Crâng. Taxa de 20 lei mi se pare așa o sumă de nimic pentru cei care vor sa ajungă în buricul parcului. Stiți cum e pe Aleea Căprioarei ? Sunt familii, copii, bicicliști, pensionari care se plimbă și din când în când vine câte o mașină. Atunci părinții se reped la copii, îi asigură și se așteaptă să treacă nesimțitul care a trebuit musai să intre cu mașina în parc. Rugăminte: ori faceți un milion de lei vechi accesul auto în parc ori interziceți complet. Parcul este locul de promenadă cu familia și atât! Vă arăt o mulțime de poze din alte parcuri din orașe din Europa. Sunt strict pentru plimbare”, i-a scris primarului S. Mocanu.

Pentru interzicerea accesului auto în Crâng s-a votat și o hotârâre de Consiliu Local, inițiată de penelistul C-tin Ionescu. Nu se știe de ce aceasta nu este aplicată. Ea fusese atacată în justiție de deținătorii de restaurante din Crâng, dar ultimele informații erau că solicitarea lor fusese respinsă de Curtea de Apel Ploiești.

Taxa actuală de 20 de lei nu are niciun efect, dovadă că în weekend mașinile circulă pe Aleea Căprioarei precum înainte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


loading...

9 comentarii la „„Domnule primar, fiți ferm până la capăt!”

 • Nici o masina nu achita acei 20 lei
  Am stat 30 minute sa astept pe cineva langa bariera. Au intrat 11 masini, numarate, si toti au vorbit cate ceva cu cei ce ridica bariera si nimeni nu a platit nimic.
  Deci taxa este degeaba
  Puneti o camera de luat vederi si va lamuriti in 24 ore

 • Toată săptămâna trecută, cel puțin după ora 19.00, bariera a stat ridicata permanent și la ghereta nu era nimeni. Se întra și se ieșea din Crâng, într-o veselie!

 • accesul interzis tuturor autovehiculelor dle primar.cei care au restaurant sa inregistreze masina de aprovizionare sa no mai dea in alte smecherii…..eu stiu ca un parc ,o padure,un crang de pomi,o padurice …destinatia iei este absoluta de a te plimba pe jos,de a sta in liniste ,de a te plimba cu o bicicleta,o alergare ,pur si simplu de asta la umbra pe o canapea…nu sa vin in parc si sai aud motorul lu unu si lu altu si sai respir noxele…si eu am masina dar nu am ce cauta cu asa ceva akolo.respectul meu pentru dv.

 • Totul a fost ,,frecție,, ! La noi s-au ,,împrumutat,,obiceiuri de tip …naționalități ,, conlocuitoare,, și nu invers ! Îmi vine din ce ăn ce mai pregnant să-i dau dreptate lui Jirinovski(parcă așa se scrie!?) cu privire la originea poporului român , îmi pare rău s-o spun dar asta se vede cotidian în mai toate cele românești !

 • Dacă restaurantele se închid,de unde cumpără lumea ceva rece de băut s-au de mâncat???

 • Domnule Crângau, merg de sute de ori pe an în acest minunat parc, sa ma relaxez, sa fac mișcare, pe jos sau cu bicicleta. Și ca mine sunt o mulțime de buzoieni. Constat ca majoritatea, de mâncat mâncăm acasă, iar de consumat ceva rece, sunt și alte soluții dar nici nu sunt indicate băuturile foarte reci. O inghetata o poți servi la poarta Crângului, iar iar de terase e plin tot orașul, slavă Domnului. Poți să-ți pui și în cap, nu-i musai sa bei în Crâng, apoi sa pleci matol cu BMW-ul și sa defrisezi copacii pe Aleea Căprioarei. Mai bine ia-ți o bicicletă, da cu ea câteva ture pe pistele de biciclete și ai sa vezi ce bine te simți. Nu-ți mai trebuie mâncare și băuturi reci din Crâng!

 • Pe lângă mașinile particulare, care plătesc sau nu acea taxa de 20 RON, in CRANG, pe ALEEA MISTREȚULUI, trec si „MISTREȚII” de la SC URBIS SERV SRL care parchează in BURICUL CRANGULUI D-ul TOMA faceti ORDINE CU TOATĂ LUMEA.

 • Toma daca este sa faca ceva,face acolo unde exista „interes”
  Nu asa oriunde!
  Dar na unii cu malaiul altii cu f…..l!
  Tereaca de ce nu lasi comentariile oamenilor?
  Ăsta este un site unde Toma sa fie promovat sau un site unde oamenii sa fie neutri si sa isi exprime propriile pareri???

 • Comentatorii nu trebuie să fie netutri, pot avea si opinii contrare primarului. Dar conditia e ca acele opinii sa nu contina insulte ori calomnii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.