„Domnule Toma, de ce nu spuneți ce-i mai important ?”

După o perioadă de acalmie, subiectul unirii Buzău – Țintești a revenit în actualitate.

E promovat de Toma + PSD și criticat de opoziție.

Gabriel Avrămescu, șef PNL Buzău: „Domnule Toma, de ce nu ne ziceți ce-i mai important ? N-am văzut pe nicăieri să se spună ce suprafețe de teren deține Primăria Țintești. Ne-ați zis că scopul principal al unirii cu Țintești îl reprezintă aceste terenuri, unde s-ar putea construi cartiere, parcuri industriale, spital, etc. Ei bine, spuneți-ne cât exact înseamnă aceste suprafețe deținute de Primăria Țintești să vedem dacă se merită unirea? E posibil ca la Țintești să existe un izlaz comunal, probabil destul de generos. Dar, din câte știu eu, acest izlaz e protejat de lege, nu se poate construi pe el. Ce mai rămâne atunci ?”.

Invitat aseară la Focus TV, Avrămescu a devenit și mai contondent:

„Dacă Primăria Țintești nu are teren și scopul acestei uniri e, de fapt, creșterea valorii terenurilor deținute de niște șmecheri ? Căci, e de așteptat, dacă se face unirea, ca valoarea terenurilor din Țintești să crească substanțial”.

De partea cealaltă, primarul Toma susține că unirea cu Țintești va aduce orașului Buzău suprafața necesară dezvoltării, că terenurile dintre Buzău și Țintești vor deveni atractive investițiilor întrucât autostrada va trece chiar printre cele două UAT-uri și că extinderea înspre Țintești e lesnicioasă întrucât în Zona Industrială a Buzăului există o supracapacitate de utilități (apă, canal, gaze, electricitate) – care nu există într-o altă parte a orașului.

Toma a anunțat că săptămâna viitoare vor fi ședințe de Consiliu Local la Buzău și Țintești care vor parafa desfășurarea referendumului de unire pe 27 septembrie.

Așa va arăta Buzăul Mare, dacă referendumul va trece

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Domnule Toma, de ce nu spuneți ce-i mai important ?”

  • PUTEM CRESTE ATUNCI VACI LA CURTE IN BUZAU?? ca doar nu o sa interzici Taranilor din Tintesti sa creasca animale , in acest caz eu vreau sa cresc GAINI , VACI , OI , CAPRE IN CURTEA MEA ! ca doar suntem egali !

  • Bună întrebare, deși impresia mea este aceeași și în cazul PNL-ului, adică interesele de grup/gașcă!! Așteptăm un răspuns!

  • Vom avea Buzau Nord (urbanizat) si Buzau Sud (agricol). Vom fi cum erau americanii inainte de Razboiul Civil : nordul industrializat si sudul agrar !Deja ma incep sa ma simt american ! 🙂

  • Spune într-adevăr numai ce e important. Cum nu spune? De unde să știm cât de important și ce e important într-un proiect scos din joben în grup restrâns? Asta înseamnă să ai viziune! Nu are oricine viziune și nu oricine stabilește necesitățile stringente care ne strivesc fără încetare. De ce credeți că nu a spus nimic înainte de alegeri? Să nu fim stresați de marile proiecte și să dăm un punct de vedere cu energia negativă.

  • Păi ,cum să se “coboare” din turnulețu’ lui de fildeș,să “esplice” el ,primarul “care este”,la prostimea votantă? Dar ,cum să îți permiți să îl contrazici? El știe ,el face ,el drege. Îi cam stau in coastă ăștia noi de pe la PNL,semn că este o șansă să nu se facă raiul șmecheriilor pe terenurile aferente comunei.

  • In sfârșit, dle. ” Mihai ” , visul american vi se va îndeplini ! …

  • Sunt terenuri berechet in jurul Parcului Tineretului, de asemenea in jurul Fabricii de bere Ursus, de-a lungul soselei de centura, Dl Toma are ce are cu zona de sud-est, “prietenii stiu de ce”…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.