Dorel de la Aldeni, vacanță la Roland Garros, portar acuzat, caricaturist vizionar, geamantan spânzurat etc.

Un Dorel care a avut grijă ca șoferii să nu mai înțeleagă nimic din această bornă kilometrică din satul Aldeni. S-a glumit asupra faptului că probabil Dorel fusese înțepat în prealabil de o albină.
După ce a produs surpriza anului în tenisul de masă mondial (învingând, alături de un coechipier spaniol, în semifinale la Openul Chinei – cel mai puternic cuplu din lume, evident chinez) buzoianul Ovidiu Ionescu și-a luat o binemeritată vacanță la Paris. S-a fotografiat alături de tatăl și fratele său la Roland Garros.
Acuze la adresa portarului liceului din Pătârlagele. Părintele unei eleve îl acuză pe paznic că, în timpul ploii torențiale de astăzi, nu se sinchisea să deschidă poarta școlarilor care ieșeau de la ore „pentru a nu se uda la picioare”. În caz că portarul consideră acuza neadevărată îl rugăm să ne scrie.
Încă o reușită pentru clubul Metalul. După parcursul lăudabil din liga a treia, s-a reușit montarea de scaune de scaune de plastic pe ambele tribune ale stadionului „Cornel Negoescu”.
Caricaturistul buzoian Milică Ene are și talent de vizionar. A prevăzut într-una din lucrările sale condamnarea Elenei Udrea. Din ce vedem aici pare că Udrea va fi și extrasă din Costa Rica și depusă câțiva ani pentru reeducare la Târgșor, lângă Ploiești.
Încurcătură de cabluri, plus un „geamantan” spânzurat, pe strada Pompiliu Ștefu din Buzău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Citește și articolul: Acum în parcul Tineretului. Dai un ban dar îți faci treaba. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Dorel de la Aldeni, vacanță la Roland Garros, portar acuzat, caricaturist vizionar, geamantan spânzurat etc.

  • Domnule Auraș Tereacă, bună de tot … ” găselnița ” Dvs. cu fotografii de la cititori ! In primul rând se dezvoltă simțul civic local ( dar și spiritul critic !) apoi se creează un … hobby pentru unii buzoieni și … se suplinește lipsa Dv. în vâltoarea unor evenimente la care, omenește vorbind, n-aveți cum să luați parte efectiv și concomitent ! Să sperăm că nu va fi doar un simplu foc de paie iar conținutul pozelor nu va face … excese !…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.