Dorin Bădulescu: „Cred că moțiunea va trece!”. Iată de ce consideră senatorul buzoian acest lucru. Săgeți înspre PNL

Buzoianul Dorin Bădulescu opinează că moțiunea împotriva guvernului Grindeanu va trece:

„Ieri, după tot scandalul cu legile favorabile etnicilor maghiari, credeam că moțiunea nu va trece. Dar azi am impresia că va totuși va trece. Din informațiile mele vor fi peneliști care o vor vota. De asta vor fi și prezenți în sală, altfel nu se explică. E o înțelegere până la urmă între PNL și PSD. Le vor da drumul să voteze la atâția peneliști cât e nevoie. Chestiunea cu realizarea cvorumului nu ține, în sală vor fi și cei de la minorități”, a spus în această dimineață Bădulescu.

Întrebat dacă a primit oferte dinspre PSD-ALDE de a vota moțiunea, Bădulescu a zâmbit:

„Eu personal nu. N-aveam cum. E absurd. Eu sunt lider de grup, dimpotrivă mă ațineam la pesediști să nu-i momească pe ai mei. Noi nu vom vota, din punctul meu de vedere PSD a demonstrat că e inapt pentru guvernare. Uitați-vă numai la cursul de schimb valutar, pe prostie au putut să facă”. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Dorin Bădulescu: „Cred că moțiunea va trece!”. Iată de ce consideră senatorul buzoian acest lucru. Săgeți înspre PNL

  • Părerea mea: – Dl. senator Bădulescu e prea încântat de funcția de lider al celui mai mic grup parlamentar, care, cu siguranță, se va subția treptat până la dispariție în anii viitori. Mișculația (anti)Populară are șase minime spre zero de a mai intra în parlament în 2020, iar un politician veritabil gândește în perspectivă. -Dumnealui este perceput de electoratul buzoian ca adept al liberalismului, prin urmare când va mai veni în fața electoratului nu poate miza pe metamorfozarea alegătorilor săi în susținători ai doctrinei, așa zis, „populare”, sau pe fascinația cadavrului politic Băsescu. Atât timp cât îi este clar că în viitor singurele doctrine cu șanse la perenitate sunt: social democrația, liberalismul și naționalismul, e de așteptat să opteze între una din aceste direcții, dacă vrea să continue în politica mare, cu reprezentare parlamentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.