smart

Dosar penal. Cel care i-a abandonat a fost identificat!

Cei șase cățeluși au fost abandonați (într-o cutie de carton) de proprietar în stația de autobuz de la Fulga (comuna Cernătești).

Așa i-a găsit, Daniela Săndoiu – cunoscuta salvatoare de căței de pe Valea Slănicului:

Din păcate, „pișcoții lui mama” au murit. Toți. Probabil din cauza frigului.

Pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii de la Cernătești l-au identificat pe proiprietar și i-au întocmit dosar penal:

Codașii Europei

În lumea civilizată, abandonul cățeilor e un lucru rar. Acolo, de fapt, nu sunt câini pe stradă.

Problema apariției cățelușilor nedoriți a fost rezolvată prin educație și prevenție. Mai exact, prin sterilizare.

E o lecție pe care și românii trebuie s-o învețe. Mai ales că prin satele buzoiene ajung constant caravane cu medici veterinari care realizează gratuit sterilizarea câinilor de rasă comună.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Dosar penal. Cel care i-a abandonat a fost identificat!

 • Vedeti ca unii dintre acești „iubitori de animale” sunt niste oameni periculosi, multi din ei au fost prinsi ca rupeau picioarele cainilor si pisicilor ca sa ii filmeze cum ii salveaza, sa castige bani si notorietate. Pe ăștia duduia i-a luat vii de acolo, deci eu am suspiciuni.

  Răspunde
 • Prietene, ce subiect care mă scoate din vizuină!!! La Gălbinași e toată specia canină de pe planetă, cât crezi că le ia să ajungă la pas în oraș și invers? Au hrană, au adăpost, au chef de perpetuare. Nu mai zic de localnicii care dacă nu au 3-4-5-20 de orătănii în curte nu se simt împliniți social. E o orăcăială continuă aici iar bucătarul ajuns primar vârte-n comună precum în supă. Băiatu e pe la Cj, spălătorie, imobiliare, treburi-socoteli ceea ce e excelent și chiar le doresc și sper la mai mare!, mai puțin la treaba de primar care-i cam lipsește.
  Ce-o fi dinspre Mărăcineni, Vernești, Vado del Passo, dzeu cu mila.
  Dacă nu merge cu mila, poate cu mita.
  P. S. Cândva am construit o cușcă, am cumpărat mâncare și am dus personal tot calabalâcul undeva spre Pârscov, era-e o doamnă care ”îngrijea” zeci de câini și pisici cu dânsa în casă. Am lăsat produsele și am plecat rumegând în sine: nu animalele au o vină.

  Răspunde
 • mai bine ca au murit, erau niste catei destul de inestetici

  Răspunde
  • Interesant! Adică trebuie să trăiască doar cei „estetici”??? N-am auzit de căței estetici până acum. Erau niște suflețele fără vină, măcar nu i-a lăsat să mai crească, să fie hrăniți de mama lor și sunt sigură că s-ar fi găsit doritori să-i ia pe rând. Rușine pentru așa gesturi. Oameni fără inimă.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.