Dotări noi la ștrand. Există și nemulțumiri

Au mare căutare cele cinci mese noi de tenis de masă din Parcul Tineretului după cum se poate observa din fotografiile atașate.

Dar există și o nemulțumire, a celor care vor să joace aproape zilnic:

„Vă scrie un împătimit de tenis de masă. Merg zilnic cu 5-6 prieteni să jucăm o oră-două. Supărarea noastră e că deși nu ne interesează să facem baie ni se cer 5 lei pentru accesul în ștrand. Am plătit o dată, dar apoi am așteptat lângă poartă, până s-a făcut 7 seara si am putut intra gratis”.

Rugămintea lor e de a fi lăsați să intre la mesele de tenis de masă fără a plăti cei 5 lei pt. intrare.

O solicitare similară au și cei care vor să bea o bere la terasele din ștrand:

„Nu-i corect să dăm 10 lei pe o bere. Adică, 5 lei intrarea plus 5 lei berea”, ne-a sesizat altcineva.

Pe de altă parte, administratorul ștrandului continuă modernizările.

În această seară s-a inaugurat iluminatul cu led la terenurile de tenis de câmp (urmează și la mesele de tenis de masă).

O altă noutatea e aducerea a două trambuline elastice:

Administrația ștrandului a implementat din acest an și sistemul brățării. Pe baza ei (și a biletului) clienții ștrandului pot intra de mai multe ori în acceași zi. Un instrument util pt. cei care vor să plece acasă la prânz și să se întoarcă după-amiază.

Taxa de acces e de 5 lei adulții și doi lei copiii, sensibil mai ieftină față de piscinele private. După ora 19.00 accesul în baza de agrement, cu excepția plajei și a bazinelor care se închid la ora 20.00, este liber.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Dotări noi la ștrand. Există și nemulțumiri

  • Felicitari primariei pt modernizari, cat despre nemultumiti…sa se duca oriunde in oras sa bea o bere, taxa este una chiar modica (exista costuri de intretinere), nu poti avea totul gratis, dar se pare ca ne-am obisnuit sa fie totul “moca”. Este un strand frumos unde prefer sa merg cu copilul si sa platesc ca totul sa fie in stare de functionare

  • E din ce în ce mai bine ce se face, iar prețul e pentru cei cu venituri mici care nu se duc la piscinele private. Ar trebui făcut ceva și contra țânțarilor care mai ales spre seară devin de o agresivitate extremă atât în Parcul Tineretului cât și în Crâng, Marghiloman și în celelalte parcuri mai mici.Felicitări edililor și oamenilor zdraveni la cap care mai au ochi și pentru aspectele pozitive din viața orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.