Două acuzații la adresa lui. Există și o veste bună

Și-a petrecut noaptea în arestul poliției. E vorba de tânărul rrom care a lovit aseară cu mașina băiețelul de 5 ani al unui vecin.

Incidentul s-a produs în Simileasa, la intersecția străzilor Răchitei (principală) și Pasajului (secundară).

Hagi Tănăsie a fost reținut la scurt timp de polițiști fiind acuzat de conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. E de văzut dacă azi va fi eliberat sau va primi arest preventiv pentru 29 de zile.

Există și o veste bună, cea mai importantă în acest caz

Băiețelul accidentat și-a revenit, depășind faza critică. O bună parte din vina producerii accidentului i se datorează copilului, dar și părinților pentru lipsa de supraveghere.

Micuțul se plimba cu bicicleta pe drumurile publice și a trecut fără a se asigura de pe strada Pasajului (secundară) pe Răchitei (principală), apărând brusc în fața mașinii conduse de Hagi Tănăsău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Două acuzații la adresa lui. Există și o veste bună

  • Ce să înțeleg din articol,că țiganul s.a scos,nu?! părinții vinovați….copil nesupravegheat…..ce mai contează k graurul nu are permis….au părinții bani și avere…

  • Anonim, stai linistit, ca vina tot ii ramane. Daca sofezi fara permis sau baut, preiei automat vina. Tiganii din zona aia ar trebui totusi sa nu mai traverseze printre masini si sa le taie calea pe jos sau cu bicicletele, e o practica des folosita, te simti ca-n India cand conduci pe acolo.

  • Hagi si-a dat autogol… 🙂

  • Luna trecuta dansau in mijlocul strazii Rachitei dupa ce au scos mesele, boxele si bautura in strada.

  • In simileasca fac legea cu vor ei e o advarata casadorie sa conduci

  • De vină sunt și părinții care i-au încredințat masina , iar poliția ar trebui să facă controale mai dese in acel cartier

  • Copilul acela de 5ani nu știe sa se asigure ca un om mare. TU CA șofer ești obligat sa te asiguri și sa mergi cu viteza mica. Dacă murea acel copilaș ce se întâmpla?? În plus nu are permis și conduce cam peste tot în oraș, cu viteze foarte mari. Tupeul și îngâmfarea duc la aceste nenorociri. SA primească pedeapsă sa se învețe Minte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.